![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Blackout |
![]()
|
![]() Gimme More ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 294 Joined: 4-November 05 From: Riga ![]() |
Sēžu klausos TV, un pēkšņi latviešu valodā stāsta par anime.
Taču kas ir interesanti, viņi saka animē . Man likās, ka pareizi būs anime.. Kāda tad īsti pareizā izruna? Cilvēki, palīdziet.. Esmu apjucis ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
pareizi ir 074kU.
BEIDZIET SPAMOT! shim visam nav nekaadas vispaarizgliitojoshas vai informatiivas jeegas. uz vieniigo jeedziigo jautaajumu "kur pa to kasti, ko dazhi skataas un veel retaaki cilveeki sauc par taalraades aparaatu, raadiija sizhetu par daudziem foruma apmekleetaajiem tuvu teemu?" atbilde veiksmiigi netika sniegta. Pie taa visa te jau saakas rasu naida kurinaashana (tip eskimosi dara taa a papuasi shitaa). Galvenais ka forums staav tukshs un kluss,et koliidz paraadaas shitraads topiks taa uzreiz sabirst "atbilzhu varianti". p.s. varbuut jajau runaajam par izrunu tad izmantojam transkripciju? taa tikai taada mulkjiiga doma, bet tomeer. -------------------- Because i can!
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 07:22 |