![]() |
![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Vairākos topikos pavīd dažādas ideajs gan par festa, gan par party cosplayiem, taču nekādas skaidrības tas nedod. Lai nerastos pārpratumi, lai nebūtu pārāk daudz vienādu cosplay un lai varētu, piem., veidot gurpas, būtu labi, ja te katrs,kas nāks cosplayā, uzraxtīs to, ko attēlos. Bez nekādiem miljons "a es pārdomāju". Raxta tie, kas 96% pārliecināti. Ja tomēr pārdomā, tad Edit veco post. Vienkārši, lai veidotos smuka liste ar cosplay tēliem.
-------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Ginji |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 29 Joined: 20-September 05 From: Latvia ![]() |
es buushu random chars..^^
-------------------- ![]() |
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
Man te viens traks jautājums ir: Vajadzīga plika lelle, tipa bārbija vai kas līdzīgs, ko man nēsāt līdzi kosplejojot. Par cik Icchan no Angelic Layer bija leļļu meistars, viņam tas būtu nepieciešams, bet man tādas lelles nav pieejamas
![]() -------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
aigarius |
![]()
|
![]() Hentai no Kami (変態の神) ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 299 Joined: 28-May 05 From: Rīga ![]() |
QUOTE(zenofex @ Nov 24 2005, 22:52) Es protams esmu perverts, bet izlasot tik tālu es vairs tālāk izlasīt nevarēju - uzreiz iedomājos zenofex staigājot pa k/t Rīga ar naturāla izmēra (nu, cilvēka lieluma) pliku lelli no attiecīgajiem veikaliem ![]() -------------------- I am not an extrovert, I just pretend to be one.
And in my avatar, I am the penguin! |
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
QUOTE(aigarius @ Nov 24 2005, 22:59) QUOTE(zenofex @ Nov 24 2005, 22:52) Es protams esmu perverts, bet izlasot tik tālu es vairs tālāk izlasīt nevarēju - uzreiz iedomājos zenofex staigājot pa k/t Rīga ar naturāla izmēra (nu, cilvēka lieluma) pliku lelli no attiecīgajiem veikaliem ![]() LOL! No tevis laikam būs jāizvairās, citādi man viņu atņemsi! Ecchi! Nu lab, estētismam var arī apģērbtu lelli, un mazāku, tādu 15-20 cm. Un var neglītu arī, bet nevar dzīvnieciņus (furries nav mans stils)... ![]() -------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:34 |