![]() |
![]() |
icewirm |
![]()
|
![]() summoner ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 400 Joined: 28-March 05 From: the other side of the world ![]() |
Here are some of my passtime
-------------------- ![]() |
![]() ![]() |
One winged angel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 356 Joined: 1-September 05 ![]() |
QUOTE(Kikyou @ Nov 22 2005, 21:37) The last picture you posted *that'd be your last post in this topic*, you didn't draw it, right? x_x; Because I'm pretty sure I've seen it a long time ago somewhere else. Kikyou, ir divi varianti- vainu tu nesaproti anglju valodu kaa naakas vainu tu nelasi ko vinjsh saka... VINJSH TEICA, KA SHIS IR ORIGJINAALAIS PEEC KURA VINJSH CLOUDU CENTAAS ATTEELOT UN PADARIIJA TEERPU VAIRAAK REAALISTISKU NEKAA ORIGJINAALAA PARAADOT TO!!!!! duuuuhhh ![]() -------------------- Kewl, mans profils vel nav dzeests =D
|
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
QUOTE(One winged angel @ Nov 22 2005, 21:53) QUOTE(Kikyou @ Nov 22 2005, 21:37) The last picture you posted *that'd be your last post in this topic*, you didn't draw it, right? x_x; Because I'm pretty sure I've seen it a long time ago somewhere else. Kikyou, ir divi varianti- vainu tu nesaproti anglju valodu kaa naakas vainu tu nelasi ko vinjsh saka... VINJSH TEICA, KA SHIS IR ORIGJINAALAIS PEEC KURA VINJSH CLOUDU CENTAAS ATTEELOT UN PADARIIJA TEERPU VAIRAAK REAALISTISKU NEKAA ORIGJINAALAA PARAADOT TO!!!!! duuuuhhh ![]() Jaa jaa nevajag jau uzreiz capslockos rakstiit. Aciimredzot tas otrais tad. o_O Paarlasiiju to postu - tur nekas par to nebija. A izlasiiju vienu postu no vinja ieprieksh, uzreiz pieleca. XD ~=~ Icewirm: Sorry. Didn't read the post you posted earlier. +_+ It's ok now. As for the last one you posted... o.o It's good, just it lacks shading. But perfect comes with practice, so yeah. XD ~=~ Par to noziimeeshanu runaajot; mums forumaa vispaar ir kaada saujinja ar cilveekiem, kas noziimee. Savaadi gan, tiem citiem gan parasti neviens nepiekasaas. Un righorn, es domaaju, katu par necenzeetiem vaardiem warnu dabuuji, bet es jau nezinu. o.o |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 14:55 |