![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Rudoru-san |
![]() ![]()
|
![]() Tidus ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 159 Joined: 1-July 05 ![]() |
Tātad, kāds kroplis (labāku vārdu raksturošanai neatrast) bija ticis manā accountā... Paši varat spriest, bija pačakarēti daži settingi un laikam arī izsūtīti aizvainojoši PM...
![]() ![]() Laikam jau kāds informātikā skolā pie tā paša datora apsēdies... Tā kā sorry to all of you, nomainīju passwordu un vēl šo to, jācer ka kkas tāds neatkārtosies... ![]() P.S. Gan jau varat iedomāties, ko kāds a**hole ticis svešā accountā var izdarīt... ![]() -------------------- |
![]() ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
QUOTE(tox1c @ Nov 26 2005, 18:44) Tu saki? Es atkal teiktu, ka trešdaļas foruma noteikumu neievērošana arī nav laba lieta, jo īpaši ja ņemam vērā, ka tu tikai šodien esi piereģistrēj -ies/-usies. P.s. It kā vēl nepietiktu ar to, ka netieku uz animefestu, tad man vēl katrā topikā jālasa šādas glupjības This post has been edited by ShinChan: Nov 27 2005, 01:09 -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:51 |