![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Rudoru-san |
![]() ![]()
|
![]() Tidus ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 159 Joined: 1-July 05 ![]() |
Tātad, kāds kroplis (labāku vārdu raksturošanai neatrast) bija ticis manā accountā... Paši varat spriest, bija pačakarēti daži settingi un laikam arī izsūtīti aizvainojoši PM...
![]() ![]() Laikam jau kāds informātikā skolā pie tā paša datora apsēdies... Tā kā sorry to all of you, nomainīju passwordu un vēl šo to, jācer ka kkas tāds neatkārtosies... ![]() P.S. Gan jau varat iedomāties, ko kāds a**hole ticis svešā accountā var izdarīt... ![]() -------------------- |
![]() ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
QUOTE(tox1c @ Nov 26 2005, 18:44) Tu saki? Es atkal teiktu, ka trešdaļas foruma noteikumu neievērošana arī nav laba lieta, jo īpaši ja ņemam vērā, ka tu tikai šodien esi piereģistrēj -ies/-usies. P.s. It kā vēl nepietiktu ar to, ka netieku uz animefestu, tad man vēl katrā topikā jālasa šādas glupjības This post has been edited by ShinChan: Nov 27 2005, 01:09 -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
Aven |
![]()
|
![]() Kaigan īpašums Group: weirdo Posts: -170 Joined: 21-November 05 From: Rīga => Vecmīlgrāvis ![]() |
QUOTE(ShinChan @ Nov 27 2005, 00:06) QUOTE(tox1c @ Nov 26 2005, 18:44) Tu saki? Es atkal teiktu, ka trešdaļas foruma noteikumu neievērošana arī nav laba lieta, jo īpaši ja ņemam vērā, ka tu tikai šodien esi piereģistrēj -ies/-usies. P.s. It kā vēl nepietiktu ar to, ka netieku uz animefestu, tad man vēl katrā topikā jālasa šādas glupjības vinsh ir vienk jociigs cilveeks, vinsh man saka ka shitik daudz posto jo grib aatraak pacelt postu levelu, tas ir mans braaleens un vinsh vienmeer ir bijis taads pastulbs un neieveero noteikumus.. ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:52 |