![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Rudoru-san |
![]() ![]()
|
![]() Tidus ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 159 Joined: 1-July 05 ![]() |
Tātad, kāds kroplis (labāku vārdu raksturošanai neatrast) bija ticis manā accountā... Paši varat spriest, bija pačakarēti daži settingi un laikam arī izsūtīti aizvainojoši PM...
![]() ![]() Laikam jau kāds informātikā skolā pie tā paša datora apsēdies... Tā kā sorry to all of you, nomainīju passwordu un vēl šo to, jācer ka kkas tāds neatkārtosies... ![]() P.S. Gan jau varat iedomāties, ko kāds a**hole ticis svešā accountā var izdarīt... ![]() -------------------- |
![]() ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
QUOTE(Niks @ Nov 27 2005, 00:33) Šķiet, weirdo grupai būs papildinājums. P.S. ShinChan, ir tāda poga "REPORT", ar kuru var paziņot administrācijai par pārkāpumiem. Nemāci man dzīvot. Tādas tiesības ir tikai moderatoriem ![]() P.s. Domāju, ka šo topiku var klapēt ciet, jo Rudoru-san savu sāpi ir izteicis, kaut kādus konstruktīvus risinājumus sāņēmis, bet viss pārējais jau velk uz kārtējo biblisko sadursmi par tēmu, kurš interneta pārlūks ir labāks, vai arī es pats sākšu spamot bezjēgā. P.p.s. Tā arī neviens neuzrakstīja kāpēc opera iekabina ff, protams, ja neskaita kārtējās runas par sazvērestībām un globālo ownošanu. Jā Bilam pieder smiltis mana kaķa toletē un arī tas, kas tajās iekašņāts. -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:53 |