![]() |
![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Uzraxtiet, kur jūs plakātus esat uzlīmējuši (nevis plānojat), jo centīgākais dabūs abonamentu.
-------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Blackout |
![]()
|
![]() Gimme More ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 294 Joined: 4-November 05 From: Riga ![]() |
nu... vismaz par manu klasi tieshaam var teikt to.. ja vinjeim patiktu anime, vinji mani nesaukaatu par "pikachuu" ... mani gandriiz visa skola taa saukaa
![]() -------------------- ![]() |
Aven |
![]()
|
![]() Kaigan īpašums Group: weirdo Posts: -170 Joined: 21-November 05 From: Rīga => Vecmīlgrāvis ![]() |
QUOTE(Tsukama @ Nov 27 2005, 12:19) nu... vismaz par manu klasi tieshaam var teikt to.. ja vinjeim patiktu anime, vinji mani nesaukaatu par "pikachuu" ... mani gandriiz visa skola taa saukaa ![]() Nu mani arii ta saukaa bet ko lai dara, es to vienk nenjemu veeraa un vinjus ignoreeju, bet ar mani kopaa maacaas kenshins un tas tomeer priecee un izniicina domas par citu cilveeku njirhaashanos -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21 July 2025 - 12:56 |