![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
deleted-ray |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 0 Joined: 14-June 04 ![]() |
Principā sagribējās uztaisīt šādu pollu, jo paveras plašas diskusijas iespējas
![]() |
![]() ![]() |
Blackout |
![]()
|
![]() Gimme More ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 294 Joined: 4-November 05 From: Riga ![]() |
es nebaidos no nāves, ja vajadzētu es izdarītu pašnāvību... >_>
-------------------- ![]() |
Righorn |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 242 Joined: 11-February 05 From: Pie kompja ![]() |
Visi laikam teelo baigi drosmiigos!!! Tagad varbuut visi- "Naave ir dabiiga" ! Vai mirt ar lodi pieree ir dabiigi???? VAi ar dunci muguraa???? vai Dievs/Daba izdomaaja ka cilveekiem vienam otru vajadzeetu apslakteet?????
This post has been edited by Righorn: Nov 28 2005, 01:24 |
Sērfijs |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 453 Joined: 30-May 05 ![]() |
QUOTE(Righorn @ Nov 27 2005, 22:25) Visi laikam teelo baigi drosmiigos!!! Tagad varbuut visi- "Naave ir dabiiga" ! Vai mirt ar lodi pieree ir dabiigi???? VAi ar dunci muguraa???? vai Dievs/Daba izdomaaja ka cilveekiem vienam otru vajadzeetu apslakteet????? A kas tev nepatīk nāvē ar lodi pierē vai dunci mugurā, man personīgi šāda nāve patiktos labāk nekā, teiksim, mocīties ar vēzīti vai kādu interesantu vecuma kaiti, piemēram Alchaimeru. -------------------- I am an expert on anime and I become very angry when people give uneducated opinion on anime. Anime is very serious exact science and not a stupid way to kill time, it is very important to know about this subject. If you are not knowledgeable about anime then you are a moron.
|
Righorn |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 242 Joined: 11-February 05 From: Pie kompja ![]() |
QUOTE(Sephiroth @ Nov 28 2005, 15:01[/quote) A kas tev nepatīk nāvē ar lodi pierē vai dunci mugurā, man personīgi šāda nāve patiktos labāk nekā, teiksim, mocīties ar vēzīti vai kādu interesantu vecuma kaiti, piemēram Alchaimeru. vai arii mirt 90 gadu vecumaa, gultaa,saldaa miegaa! ko tu izveeleetos...(no shaadas naaves visi nebaidaas pat es..) bet kaa buutu ar baileem manaa, ieprieksh mineetajaa gadiijumaa...? re tavaa gadiijuma izeja buutu pashnaaviiba(laikam) ! te jau dazji paashnaavnieki ir... ![]() This post has been edited by Righorn: Nov 28 2005, 17:34 |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 18:14 |