![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
deleted-ray |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 0 Joined: 14-June 04 ![]() |
Principā sagribējās uztaisīt šādu pollu, jo paveras plašas diskusijas iespējas
![]() |
![]() ![]() |
Tjen |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 215 Joined: 10-September 05 From: Riga ![]() |
Huh es jau nesaku ka ir meli bet nu ta tas nav piem ja es atnaktu pie kada kursh nebaidas no naves un ieshautu vinjam galva ar bisi es shaubos ka vinsh pirms tam teiktu es nebaidos vari mierigi shaut... bet nu labi tas ir tikaj manas domas.........
![]() |
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
QUOTE(Tjen @ Nov 19 2005, 19:45) Huh es jau nesaku ka ir meli bet nu ta tas nav piem ja es atnaktu pie kada kursh nebaidas no naves un ieshautu vinjam galva ar bisi es shaubos ka vinsh pirms tam teiktu es nebaidos vari mierigi shaut... bet nu labi tas ir tikaj manas domas......... ![]() manupraat jautaajums bija par to, vai tu baidies no dabiigas naaves. Kursh degjeneraats nebaidiitos, ja kaads degjeneraats meegjinaatu paartraukt vinja dziivi priekshlaiciigi?????? ![]() |
Righorn |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 242 Joined: 11-February 05 From: Pie kompja ![]() |
sorry tauta!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 18:31 |