![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Takashy |
![]() ![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 141 Joined: 12-February 04 From: Riga ![]() |
Aj,es gribeeju zinaat cik veci te vissi te taa apmeram i un cik ilgi jau skataas anime.....
Nez.,n es esmu 16..... Un es skatos...... nez. iisti....... 4 gadi varbuut..... Paaris no pirmajiem anime kurus es redzeeju un laikam arii atceros bija .... Sailermoon,vai kaa to sauca... un Cats Eye,vai taa... nez.... ![]() -------------------- Life is like a Dream~
|
![]() ![]() |
aya-angel |
![]() ![]()
|
![]() chibi tenshi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 738 Joined: 4-May 04 From: Zoļiks foreva!!! :D ![]() |
Tas taapec, ka neesi krievu valodaa iedzilinaajies. Man anglu valoda no pa$a saakuma arii likaas jociiga, rupja un neskaniiga, bet ar laiku pieradu un sapratu, ka neskaniigas un nesmukas valodas nav! Visas taas ir skaistas, tikai taam ir jaamaak atrast pieeju un nekaadaa gadiijumaa taas neniicinaat un nebuut naidiigam pret taam. Taadas nu ir taas valodnieciibas gudriibas
![]() Pr Vox runaajot, liekaas, ka $o piektdien plkst. 01:50 tur ir paredzeeta kaarteejaa anime night. Tiks raadiits "The Irresponsible Captain Tylor (OmU)" http://www.vox.de/27465_28031.php?artikel=45918 -------------------- Beauty is where you do not expect it.
So open your eyes and look carefully. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 11:18 |