![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Takashy |
![]() ![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 141 Joined: 12-February 04 From: Riga ![]() |
Aj,es gribeeju zinaat cik veci te vissi te taa apmeram i un cik ilgi jau skataas anime.....
Nez.,n es esmu 16..... Un es skatos...... nez. iisti....... 4 gadi varbuut..... Paaris no pirmajiem anime kurus es redzeeju un laikam arii atceros bija .... Sailermoon,vai kaa to sauca... un Cats Eye,vai taa... nez.... ![]() -------------------- Life is like a Dream~
|
![]() ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Sjo topiku jau vienreiz graiziija, raadaas, ka driiz tas notiks atkal
![]() Ko juus ar taam valodaam njematies? Drizz jau saaksie mezjdunacionaljnaja roznj. Katrai valodai ir svas iipasjiibas un taas nosaka, galvenokaart, katras tautas kultuura un veesturiskie uzslaanjojumi. Latviesju valodas probleema ir taa, ka tai i9r diezgan ubadziigs vaardu kraajums, kas ir raksturiigi mazu tautu valodaam, taapeec mums ir ljoti daudz aizguvumu un visa veida barbarismu, ko mee jau esam pienjeemusji kaa normu. Pats arii sjai zinjaa smagi greekoju, bet neko dariit. Kas saistaas ar krievu valodu (cik noprotu forumaa ir paarstaaveets pietiekams skaits sjiis tautiibas paarstaavju, iipasji dailjais dzimums ![]() ![]() ok, tas bija mans peedeejais offtopic sjajaa sadaljaa -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 14:52 |