![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Man ar māsu ir tāds paradums. Pirmo dienu, kad ir sniegs mēs nosvinam. Un es tā iedomājos varbūt mēs visi varētu te iepostot dažas savas bērnības fotogrāfijas ar sniegu, jo bērnībā vairākums sniega dienās tik tiešām uzvedās kā svētkos. Nu vismaz es noteikti.
![]() Es un manas māsas. (Es esmu tā ar to sarkano cepurīti) P.S. Ja nu kautkādā mistiskā gadījumā šāds topiks jau pastāv, tad dzēsiet ārā. -------------------- |
![]() ![]() |
One winged angel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 356 Joined: 1-September 05 ![]() |
Juus visi esat traki... Kaapeec jums nepatiik sniegs??? Sniegs ir labs, sniegs ir auksts, ar sniegu var sapikot kaadu kameer shis sakjer gripu un dabuu neskaitaamus zilumus... taadejaadi izniicinot cilveeci MUAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHA!!! Es atvainojos, es aizraavos, t.i. es gribeeju teikt sniegs ir labs un tas rada muusos prieku(lielaakajai daljai) ... Tas te attiecaas uz Sushi!
Ko es gribeeju teikt... Kaapeec tikai Labos Otaku laidiis tai kupolaa iekshaa, kaapee nedriikst ljaunpraatiigus maniakus kaa es, un Tigru ar jo vinja izlaizh to viirusu!!! Un runaajot par to te jau ir aizgaajis offtopaa, tikai Sushi meegjina saglaabt topiku Edit peec tigras posta: Jaa spridzinam ruupniicas!!!!! -------------------- Kewl, mans profils vel nav dzeests =D
|
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
QUOTE(One winged angel @ Nov 30 2005, 01:00) Juus visi esat traki... Kaapeec jums nepatiik sniegs??? Sniegs ir labs, sniegs ir auksts, ar sniegu var sapikot kaadu kameer shis sakjer gripu un dabuu neskaitaamus zilumus... taadejaadi izniicinot cilveeci MUAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHA!!! Es atvainojos, es aizraavos, t.i. es gribeeju teikt sniegs ir labs un tas rada muusos prieku(lielaakajai daljai) ... Tas te attiecaas uz Sushi! Ko es gribeeju teikt... Kaapeec tikai Labos Otaku laidiis tai kupolaa iekshaa, kaapee nedriikst ljaunpraatiigus maniakus kaa es, un Tigru ar jo vinja izlaizh to viirusu!!! Un runaajot par to te jau ir aizgaajis offtopaa, tikai Sushi meegjina saglaabt topiku Edit peec tigras posta: Jaa spridzinam ruupniicas!!!!! Sniegs ir labs tikai drīzumā mēs vairs to nedabūsim, tapēc arī te iet runa par globālo sasilšanu. Pie tam te Spams sakarā ar to nenotiek, jo topics ir domāts arī diskusijām par globālo sasilšanu. ![]() Un ja nu gadījumā tāds kupols būs tad psihus arī ņemam, neņemam tikai amerikāniskā tipa domātājus, slepkavas. Pervertus mēs arī ņemam. -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 21:49 |