![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Man ar māsu ir tāds paradums. Pirmo dienu, kad ir sniegs mēs nosvinam. Un es tā iedomājos varbūt mēs visi varētu te iepostot dažas savas bērnības fotogrāfijas ar sniegu, jo bērnībā vairākums sniega dienās tik tiešām uzvedās kā svētkos. Nu vismaz es noteikti.
![]() Es un manas māsas. (Es esmu tā ar to sarkano cepurīti) P.S. Ja nu kautkādā mistiskā gadījumā šāds topiks jau pastāv, tad dzēsiet ārā. -------------------- |
![]() ![]() |
aivvv |
![]()
|
![]() weirdo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 505 Joined: 18-September 04 From: patiess pokemonu pavelnieks un kurbijkurnes fans ![]() |
tiessaam nezinu kaada velna peec bet man radaas taada pastuulba ideja izteikt arii savas domas par sso ziemas aizsaakumu kas ssobriid ir manaams latvijaa
nju tas izklausaas apmeeram taa visa eiropa mocaas un baidaas no sniegputenniem kad tas atnaak pie mums mees atveram ziemassveetku tirdzinnu vecriigaa un izdzenam beernus dziedaat vai tas ccista nav vienkaarss kolosaali ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() best anime ever ;) nedraazies pa labi un pa kreisi ja nespeej ar to sadziivot... miili savu dibenu un vinnss miilees tevi un tas nekas ka mans dibens vienalga ir smukaaks par taveejo he he |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21 July 2025 - 03:49 |