![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Tjen |
![]() ![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 215 Joined: 10-September 05 From: Riga ![]() |
Piemeram man gadijas ta es iezubrijos biologijas k.d.(kontroldarbam)
Es uzraktiju uz 7 bet viens apsis kursh neko nemacijas dabuja 9 norakstot no vienas meitenes ja nebutu vinjas vinsh ka vienmer dabutu 2 ... Bet es palavos tikaj uz sviem spekiem... ![]() Duh... vel man besi tadi gadijumi ja tu macies dabuj izglitibu labu... un paraleli ir tads viens (nu nez kas bet galigi stulbs cilveks prata zinja) nedabuj izglitibu bet kautkur noperk kautkadu diblomu(izmantojot savus bagatus vecakus) un pectam klust par darbadeveju nodibina sev firmu(caur vecaku naudu) un ir miljonars ... un kamer es esmu tikaj videja limenja darbinieks... ![]() Vai jums nav tada doma kapec man nav tik bagati vecaki vai ari kapec dzive izrikojas ar manim ta? Bet viss shis ittka domats par nakotni ![]() (sorry par kludam ja kadas bija) |
![]() ![]() |
aivvv |
![]()
|
![]() weirdo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 505 Joined: 18-September 04 From: patiess pokemonu pavelnieks un kurbijkurnes fans ![]() |
hmm ssajaa pavedienaa apspriestas tiek divas diezgan atsskkiriigas taccu kopaa savilktas teemas skola un ""dziives netaisniiba"" ko es gan nosauktu par vienkaarssu skaudiibu
kad es maaciijos skolaa bija taa ka neviens klasee nevareeja iedomaaties nedot citam norakstiit nezinu taa vienkaarssi bija ka visi viens otram deva norakstiit arii tie kam nevajadzeeja neko no citiem jo paareejie vienkaarssi nepiellaava taadu iespeeju ka kaads to vareetu nedariit ![]() ![]() un galiigi nepiekriitu izteiktajam uzskatam ka norakstot neko neiemaacaas nebuut nee gan noraksto gan taisot sspikerus tu vairaak vai mazaak uznnem informaaciju un arii taa tu maacies jo katram kautkas padodas labaak kaa citiem vai arii nepadodas tik labi kaa citiem taadeell sapraata robezzaas var paliidzeet vismaz ar to ka iedod norakstiit pats vienmeer esmu to dariijis un neesmu nozzeelojis arii pats vienmeer esmu rucciijis aaraa paareejos teiksim graamatvediibaa loggikaa psihologgijaa visa veida veesturees no citiem atkal muuzziigi norakstiiju visas matemaatikas kkiimijas utt ko tik vien vajadzeeja un vai tiessaam juus uzskatat ka tas kurss ir sanneemis 9 veiksmiigi norakstot vai nospikojot vai ja vinnam vienkaarssi noveicas vai arii vinnss patiik labaak uccukam ir sso atziimi mazaak pelniijis kaa juus savu septiitnieku jo jums taccu neviens neaizliedz dabuut to passu vai patikt tikpat lloti skolotaajiem to sauc pat par iipassu maakslu "dirsaa liissanu"" ![]() nezinu man sanaak ka jums vienkaarssi skauzz un neesmu dross ka juus buusiet labaaki taalaakajaa dziivee kaa citi jo taa pati komunikaacija kas ir tik svariiga visos ssajos procesos ir lloti svariiiga arii dziivee un nav jeegas gausties ka citam ir augstaaka atziime lai ariii kaa vinnss ir to dabuujis jo nekas netrauceeja arii jums to dabuut javien juus buutu dariijussi ko savaadaak ![]() nez vispaar ko lai iisti saku par otru lietu ""kapeec tam ir tas bet man nav utt"" varu teikt ka mani tas nekad nav iipassi satraucis mana ggimene nekad nav bijusi iipassi bagaata mees esam triis beerni un sencciem vienmeer ir naacies smagi rauties lai muus uztureetu taccu es nekad par to neeesmu suudzeejies jo taa vienkaarssi ir mani sencci nav bijussi pietiekam speejiigi saraust kapitaalu kaa citu beernu sencci bet vai taadeell vinni ir bijussi daudz nelaimiigaaki nu nez... taccu es savaa zinnaa nesaprotu to par ko juus te ssausminaties ka redz tas ir pilniigs cirvis un vinna braalis vel ir galiigs lauznis taccu vinnu vecaaki llauj vinniem atllauties visu un par vinnim ruupeeties vai juus neesat padomaajussi ka tie vecaaki taccu to naudu kaut kaa ieguva un iespeejams nebuut tajaa vieglaakajaa veidaa taadeell vinni veelas panaakt to lai vinnu berniem tas nebuutu jaapiedziivo vai arii cits variants kaadeel gan neatllauties to ko tu vari atllauties jo taa jau iisteniibaa dziivojam arii mees visi paareejie tiessi tik cik varam atllauties un ja vecaak speej dot beernam ""pusdienu naudu"" 10 ls apmeeraa kaadeell lai vinni to nedariitu vai arii ja vinni speej nodibinaat firmu priekss deela vai meitas kaadeell lai tas taa nebuutu.... tad veel juus sakat vajag visu sasnigt passiem tur ar savu darbu utt bet vai taa savaa zinnaa nav kautkaada atllaussos izmantot vaardu proletariaata izvirziita ideja vai juus tiessaam taa domaatu ja jaums jau savaa zinaa viss buutu ??? labs jautaajums ne.... ssaubos gan es esmu dross ka es pats dziivotu vienaa vieniigaa boheemaa tiessi ssie cilveeki var taa dziivot un vinni par to nesuudzaas ticiet man (labi protams vienmeer ir iznneemumi) taccu par to tiessaam ir veerts padomaat vai juus nebuutu taadi passi kaa vinni ja buutu vinnu situaacijaa.... pat ja man tiessaam kaadu retu reizi uznaak skaudiiba kas arii protams meedz gadiities es ar to tieku galaa pavisam vieglaa un vienkaarssaa veidaa es paskatos uz druumaakiem piemeeriem teiksim man ir abi vecaaki es nedziivoju baareennu namaa utt kas tiessi un par ko nav svariigi jo vienmeer var atrast druumaaku piemeeru par sevi passu un saprast ka tava dziive tomeer rullee jo nju ja nespeej neko izdomaat vienmeer vari atcereeties ka neesi nomiris dzemdiiibaas kopaa ar savu maati un dziiivo ssajaa pasaulee kura tev neliedz dariit tavu dziiivi priekss tevis labaaku ![]() ![]() This post has been edited by aivvv: Nov 30 2005, 03:26 -------------------- ![]() best anime ever ;) nedraazies pa labi un pa kreisi ja nespeej ar to sadziivot... miili savu dibenu un vinnss miilees tevi un tas nekas ka mans dibens vienalga ir smukaaks par taveejo he he |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 21:52 |