Forum Guidelines, Jaunās foruma vadlīnijas |
Forum Guidelines, Jaunās foruma vadlīnijas |
lastguru |
Sep 25 2005, 12:46
|
The one who knows Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) |
Ieprieksh mums bija daudz nesaskanjas par to kaadiem ir jaabuut foruma noteikumiem. Liidz ar to mees izstraadaajaam citu, variantu, kas tieshaam atgaadina vadliinijas nevis noteikumus. Ceru ka shis variants visiem patiks labaak.
This post has been edited by zenofex: Feb 13 2012, 00:33 -------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
aivvv |
Nov 30 2005, 04:00
|
weirdo Group: weirdo Posts: 505 Joined: 18-September 04 From: patiess pokemonu pavelnieks un kurbijkurnes fans |
par modiem sseit es atradu tikai divus teikumus
11. Izturieties ar cieņu pret foruma moderatoriem (biedri no grupām "Jounin" un "Kage"). 18. Ja kaut kas neapmierina, moderatori uzklausīs jebkuras pamatotas pretenzijas. taatad via vieniigais modu pienaakums ir uzklausiit biedrus ??? un pat ja taa tad cik no modiem ieveero sso tekstu vai pat veel labaak vai visi vinni to ir izlasiijussi cik esmu noveerojis moderaatoru visvairaka izmantotaa funkcija ir sleegts pavediens ar paareejaam prot riikoties labi ja dalla un var gadiities ka dalla pat nezin ka taadas ir teiksim pavisam vienkaarss piemeers pavediens kuraa tiek ciitiigi kautkas apspriests peekssnni tiek ciitiigi piespamots jo kaads kretiins ir saacis braukt virsu otakiessiem protams ka modi nnem un to aizsleedz jo vinni taccu nespeej iedomaaties ka spamu vareetu arii izdzeest un llaut cilveekiem mieriigi apspriest taalaak teemu ...ssaadu piemeeru ir veel daudz un vai tas gadiijumaa nekonfliktee ar tressajaa punktaa mineeto tekstu "ieveerojiet ssaadas funkcijas" nu ari modi vareetu ieveerot ka vinniem ir veel dazzas es vienkaarssi iesaku passiem modiem paardomaat cik vinnu darbs ir lietderiigs un vai tomeer nevajadzeetu izstraadaat arii passim priekss sevis kaadus pienaakumus jo situaacija kad tikai citiem ir pienaakumi pret tevi praktiski nekad nepastaav kur nu veel plassaa sabiedriibaa..... tad veel vai sestais punkts nekonfliktee ar sadallu outdoor? kaa tiessi izprast deviito punktu vai tas gadiijumaa nav jaasaliek kopaa ar desmito punktu ja vien es ko nejaucu un tad veel par desmito punktu ...kur tad paliek cilveeku individualitaate un stils neviens taccu nespiezz lasiit vinna postus ja kaadam tas ir nepatiikami ja neklluudos var pat blokkeet konkreeta cilveeka postus (te varbuut es klluudos varbuut nevar varbuut var neesmu petiijis jo man ssii probleema nav aktuaala no ssaada redzes punkta) par 13 atkal jautaajums vai pastaav lamuvaardu saraksts ar ko driisteetu iepaziiteis lai tos nejaussi neizmantotu jo cik zinu dazziem cilveekiem lamu vaards skaitaas arii "gunaars" un "grieta" un kas taa veel apr taadu piebildi ?? ....kaa teiksim lai normaali izrunaa edg un kaa to vispaa rpareizi izrunaat (tikai piemeers) nju jaa pagaidaam laikap pietiks This post has been edited by aivvv: Nov 30 2005, 04:10 -------------------- best anime ever ;) nedraazies pa labi un pa kreisi ja nespeej ar to sadziivot... miili savu dibenu un vinnss miilees tevi un tas nekas ka mans dibens vienalga ir smukaaks par taveejo he he |
Lo-Fi Version | Time is now: 1 November 2024 - 03:06 |