![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
aivvv |
![]()
|
![]() weirdo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 505 Joined: 18-September 04 From: patiess pokemonu pavelnieks un kurbijkurnes fans ![]() |
paraadiet man ellee rataa cik no ssitaam speeleem te ir saistiitas ar anime ko praktiski neiviena tad kaada vella peec mu atkal ir aiztaisiits un taadell ka es piemineeju tiessi nwn arii taas ir ciet kas galiigi nebija mans noluuks tad tagad varbuut noraadiit uz naakamo kaads pie velna teken sakars ar animi ????
vai pajautaat arii par paareejaam varbuut nodefineejiet kaadi tiessi sseit ir tie ssovinistiskie noteikumi peec kuriem driikst te likt speeles ...peec taa via adminam vinnas patiik ?????? ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() best anime ever ;) nedraazies pa labi un pa kreisi ja nespeej ar to sadziivot... miili savu dibenu un vinnss miilees tevi un tas nekas ka mans dibens vienalga ir smukaaks par taveejo he he |
![]() ![]() |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Vienkārši negribētos lai forums paliek par universālu forumu "a par visu ko". Nu negribu es, lai te sāktos apspriešana, piemēram, kā kuram vēders šorīt izgājis.
N-e-g-r-i-b-u! Ir tematiskie forumi kā otaku.lv un ir forumi par visu ko. Kaut nedaudz pieturēsimies pie tematikas. Jau tā mums galvenās aktivitātes ir offtopikā un pat tur diskusijas parasti aizbrauc ... offtopikā. Problēma manuprāt ir nevis tur, ka modiem nāksies piekāpties, bet gan kam viņiem nāksies piekāpties ![]() Bet kā saka, cilvēkam ir jādod otra (n-tā?) iespēja. aivvv - mazāk lecies (kāpēc tu visu laiku esi tik agresīvs un rupjš???), kaut nedaudz cieni pārējos, elementārāko diskusiju kultūru ievēro, un sasodīts! pārstāj lietot translitu, tad jau būs labi ![]() Domāju, ka var tak runāt par visām spēlēm. Pārsauciet to sadaļu par "Spēles, kuras spēlē otakieši" vai kaut kā tamlīdzīgi. Tāpat no anime spēlēm uz PC ir tikai dažas online un offline RGP un kaudze ar imbecīliem hentai "RPG". Pārējais viss ir uz konsolēm, kuras LV ir tikai retajam. This post has been edited by Taka: Nov 30 2005, 13:17 -------------------- Press any key to continue
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7 August 2025 - 02:53 |