![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Tjen |
![]() ![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 215 Joined: 10-September 05 From: Riga ![]() |
Piemeram man gadijas ta es iezubrijos biologijas k.d.(kontroldarbam)
Es uzraktiju uz 7 bet viens apsis kursh neko nemacijas dabuja 9 norakstot no vienas meitenes ja nebutu vinjas vinsh ka vienmer dabutu 2 ... Bet es palavos tikaj uz sviem spekiem... ![]() Duh... vel man besi tadi gadijumi ja tu macies dabuj izglitibu labu... un paraleli ir tads viens (nu nez kas bet galigi stulbs cilveks prata zinja) nedabuj izglitibu bet kautkur noperk kautkadu diblomu(izmantojot savus bagatus vecakus) un pectam klust par darbadeveju nodibina sev firmu(caur vecaku naudu) un ir miljonars ... un kamer es esmu tikaj videja limenja darbinieks... ![]() Vai jums nav tada doma kapec man nav tik bagati vecaki vai ari kapec dzive izrikojas ar manim ta? Bet viss shis ittka domats par nakotni ![]() (sorry par kludam ja kadas bija) |
![]() ![]() |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Ar to skaudību ir tā, ka ir "pozitīvā" skaudība un "negatīvā".
Ar negatīvo viss skaidrs - cenšamies izdarīt vai pateikt kaut ko sliktu tam, kuram ir tas, ko mums arī gribētos. Pozitīvā skaudība - "viņam ir! es arī gribu! ko es varētu izdarīt lai man arī būtu!" liek cilvēkam rīkoties, lai iegūtu/sasniegtu to, kas ir citiem. Varbūt tas ir konkurences gars, bet nu tieši tas ir tas ko es dēvēju par "pozitīvu skaudību". Reiz, tālajā 1997. gadā, ciemojoties pie fellow Lion King fana (jā es kādreiz biju tāds) Vācijā, ieraudzīju mājas kino sistēmu. Ar to arī viss sākās ![]() Jebkurā gadījumā, cepties par to, ka kādam sanāk labāk ir tukša laika šķiešana. Vienmēr, vienmēr būs kāds lielāks/stiprāks/bagātāks/skaistāks par tevi. Kā angļi saka - there's always a bigger fish. -------------------- Press any key to continue
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 21:42 |