![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Man ar māsu ir tāds paradums. Pirmo dienu, kad ir sniegs mēs nosvinam. Un es tā iedomājos varbūt mēs visi varētu te iepostot dažas savas bērnības fotogrāfijas ar sniegu, jo bērnībā vairākums sniega dienās tik tiešām uzvedās kā svētkos. Nu vismaz es noteikti.
![]() Es un manas māsas. (Es esmu tā ar to sarkano cepurīti) P.S. Ja nu kautkādā mistiskā gadījumā šāds topiks jau pastāv, tad dzēsiet ārā. -------------------- |
![]() ![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
QUOTE P.S. Tigra2 ja interesee shaadas lietas kaa savaldiit pasauli un dziivot "laimiigi" iesaku tev novilkt Scrapped princess...Tur arii bija kaut kas analogs... Bet vispaar naakas secinaat, ka Animes kurina vardarbiibu ph34r.gif Jā, nenoliedzu, es sāku no pacifistes kļūt par nacistu!!!! Naktīs gaudoju! Staigāju pa jumtiem(vienu mlaiku biju mēnessērdzīga) . izgatavoju granātaas. Izgatavoju indes. Izgatavoju arī zāles, kā nekā esmu dziednieces mazmeita. Nodarbojos ar visādām raganu padarīšanām, māku pāris afrikāņu lāstu! Māku izsaukt garus u.c. Pie tam vēl ticu dievam. ![]() Vienvārdsakot es esmu kautkāds psihs! P.S. Shumin, ja jau tu esi lietuvēns, tad apvainoties uz tevi nav jēgas. Viss kārtībā, cilvēku terorizēšana nav nemaz tik slikta nodarbošanās. ![]() QUOTE nju tas izklausaas apmeeram taa visa eiropa mocaas un baidaas no sniegputenniem kad tas atnaak pie mums mees atveram ziemassveetku tirdzinnu vecriigaa un izdzenam beernus dziedaat vai tas ccista nav vienkaarss kolosaali biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif uzliekam savdabiigu miiksto eiropai un priecaajamies par sniedzinnu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Tieši tā, kā nekā esam viena reti forša zemnieku tauta. Nevis smalki franču kundziņi. -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 18:13 |