![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
aivvv |
![]()
|
![]() weirdo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 505 Joined: 18-September 04 From: patiess pokemonu pavelnieks un kurbijkurnes fans ![]() |
paraadiet man ellee rataa cik no ssitaam speeleem te ir saistiitas ar anime ko praktiski neiviena tad kaada vella peec mu atkal ir aiztaisiits un taadell ka es piemineeju tiessi nwn arii taas ir ciet kas galiigi nebija mans noluuks tad tagad varbuut noraadiit uz naakamo kaads pie velna teken sakars ar animi ????
vai pajautaat arii par paareejaam varbuut nodefineejiet kaadi tiessi sseit ir tie ssovinistiskie noteikumi peec kuriem driikst te likt speeles ...peec taa via adminam vinnas patiik ?????? ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() best anime ever ;) nedraazies pa labi un pa kreisi ja nespeej ar to sadziivot... miili savu dibenu un vinnss miilees tevi un tas nekas ka mans dibens vienalga ir smukaaks par taveejo he he |
![]() ![]() |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
Es zinu kaa jaadara! Vajag atljaut tur runaat visiem, bet taa lai tur nenaaktu runaaties taadi kas runaat grib tikai par speeleem vajag uzlikt ka tur postot droiiks tikai tie kam ir paari 200 postiem (tobish vinji postoja arii citur). Un visi buus laimiigi. un naaks jauni lietotaaji, spamos visaas malaas beztolkaa, lai dabuutu 200 postus un vareetu tur spamot. Ar to shis ironiskais ieteikums arii beidzas.
Un par games sadalju: mazziet visu aaraa vai arii neaiztieciet neko, jo sleegt ciet tikai tapeec ka tur postp aivv jau arii nav forshi. Peec tam briinaas ka vish posto tur kur nevajag, un naida pilnus postus. nez kaa lai vish posto kur vajag, ja vinja topikus visur sleedz ciet un citaadi piegriezh skaabekli? Un par ieteikumiem: davai nemainaam neko! noteikumu kaadreiz nebija, nevajag arii, warnu nebija, nevajag arii... jeb tomeer vajag? Varbuut dazhas izmainjas nemaz tik bezjeedziigas nav? -------------------- Because i can!
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7 August 2025 - 02:58 |