![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
aivvv |
![]()
|
![]() weirdo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 505 Joined: 18-September 04 From: patiess pokemonu pavelnieks un kurbijkurnes fans ![]() |
paraadiet man ellee rataa cik no ssitaam speeleem te ir saistiitas ar anime ko praktiski neiviena tad kaada vella peec mu atkal ir aiztaisiits un taadell ka es piemineeju tiessi nwn arii taas ir ciet kas galiigi nebija mans noluuks tad tagad varbuut noraadiit uz naakamo kaads pie velna teken sakars ar animi ????
vai pajautaat arii par paareejaam varbuut nodefineejiet kaadi tiessi sseit ir tie ssovinistiskie noteikumi peec kuriem driikst te likt speeles ...peec taa via adminam vinnas patiik ?????? ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() best anime ever ;) nedraazies pa labi un pa kreisi ja nespeej ar to sadziivot... miili savu dibenu un vinnss miilees tevi un tas nekas ka mans dibens vienalga ir smukaaks par taveejo he he |
![]() ![]() |
Faplo |
![]()
|
Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 136 Joined: 22-September 04 From: Jaunogre ![]() |
QUOTE(ETM @ Nov 30 2005, 16:41) Es zinu kaa jaadara! Vajag atljaut tur runaat visiem, bet taa lai tur nenaaktu runaaties taadi kas runaat grib tikai par speeleem vajag uzlikt ka tur postot droiiks tikai tie kam ir paari 200 postiem (tobish vinji postoja arii citur). Un visi buus laimiigi. un naaks jauni lietotaaji, spamos visaas malaas beztolkaa, lai dabuutu 200 postus un vareetu tur spamot. Ar to shis ironiskais ieteikums arii beidzas. Es par tiem 200 postiem galīgi nepiekrītu, jo piemēra pēc minēšu sevi. Es nēesmu nekāds jaunais lietotājs taj pašā laikā man nav pat pāri 100 postiem un neredzu nekādu jēgu tukši spamot. Un ja nu gadijumam man kautko savajadzēsies no tā Game foruma tad palikšu ar garu bārdu. Runājot par aivvv es tiešām nesaprotu priekškam viņam šis te topic bija vajadzīgs? Dzīve ir negodīga to tak zina visi. aivvv kam tev bija vajadzigs tas vai tad nav pēdejais laiks samierināties un varbūt mainīties? ![]() Man kautkā iepatikās ideja par to ka reģistrējoties ir jāaizpilda tests. Protams par to IQ testu varētu būt ļoti strīdīga jautājums jo cilveks ar IQ zem 100 var būt pratīgāks nekā daudzi ar labāku IQ. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7 August 2025 - 00:58 |