![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
pinksakura |
![]()
|
![]() Hentai-chan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 604 Joined: 23-July 05 From: :D ![]() |
nju es domāju kad vajadzētu atvētrt topiku arī par šo anime!(ja tāds topics ir tad droši varat slēgt!)
![]() ![]() -------------------- Agent Smith: We're willing to wipe the slate clean, give you a fresh start. All that we're asking in return is your cooperation in bringing a known terrorist to justice.
Neo: Yeah. Well, that sounds like a pretty good deal. But I think I may have a better one. How about, I give you the finger [He does.] Neo: ...and you give me my phone call. |
![]() ![]() |
Chufanzo |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 154 Joined: 2-July 05 From: Riga... ![]() |
Nenjemiet ljaunaa tiem, kam shitaa anime patiik, bet man shis seriaals likaas baigi stereotipisks, taadaa zinjaa, ka ir vairaaki liidziigi seriaali shim(peec buutiibas) un visi man beerniibaa arii simpatizeeja, kad es veel tos skatiijos pa vaacu sateliitu, tachu tagad vinji liekas mazliet simpleminded. Tam, ka shis anime ir meteneem domaats nepiekriitu, jo beerniem liidz konkreetam vecumam nav noziimes dzimumam (vairaak vai mazaak) skatoties vinjus - ko pieraada tas, ka es beerniiibaa pa vinju fanoju...
-------------------- Neverless anime is a religion in which man can come in temrs with peace, joy, sadness and other emotions. Even more, this religion never ages...
![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 3 July 2025 - 16:25 |