![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
aivvv |
![]()
|
![]() weirdo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 505 Joined: 18-September 04 From: patiess pokemonu pavelnieks un kurbijkurnes fans ![]() |
paraadiet man ellee rataa cik no ssitaam speeleem te ir saistiitas ar anime ko praktiski neiviena tad kaada vella peec mu atkal ir aiztaisiits un taadell ka es piemineeju tiessi nwn arii taas ir ciet kas galiigi nebija mans noluuks tad tagad varbuut noraadiit uz naakamo kaads pie velna teken sakars ar animi ????
vai pajautaat arii par paareejaam varbuut nodefineejiet kaadi tiessi sseit ir tie ssovinistiskie noteikumi peec kuriem driikst te likt speeles ...peec taa via adminam vinnas patiik ?????? ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() best anime ever ;) nedraazies pa labi un pa kreisi ja nespeej ar to sadziivot... miili savu dibenu un vinnss miilees tevi un tas nekas ka mans dibens vienalga ir smukaaks par taveejo he he |
![]() ![]() |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
mandatory IQ testi skolaas skoleeniem / skolotaajiem? ar likumu noteikts IQ minimums? taalaak veel vareetu ieviest rasismu vai ko citu tikpat iederiigu. ja tik liela veeleeshanaas pashapzinjas celshanai meeriities, tad var ne tikai ar IQ, bet arii ar bibiishu garumiem.
|
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
QUOTE(Church @ Dec 1 2005, 00:33) mandatory IQ testi skolaas skoleeniem / skolotaajiem? ar likumu noteikts IQ minimums? taalaak veel vareetu ieviest rasismu vai ko citu tikpat iederiigu. ja tik liela veeleeshanaas pashapzinjas celshanai meeriities, tad var ne tikai ar IQ, bet arii ar bibiishu garumiem. Tu aizmirsi, ka liidziiga lieta jau pastaav. Ir taada lieta kaa "Speciaalaas skolas", kas tiek pielaagotas beerniem ar zemaaku IQ. Jaa, netiek veikts tieshi IQ meeriijums, tomeer beerna maaciishanaas speejas tiek noveerteetas un vinjsh tiek izveeleets iet vai nu uz "Normaalo skolu" vai "Speciaalo (paliig)skolu". Vai forumaa vajag IQ testu? Nekaadaa gadiijumaa. Shis nav zinaatnes forums. Shis ir otaku forums. Vai likt anime zinaashanu testu? Nekaadaa gadiijumaa. Mees aicinaam uz forumu arii cilveekus, kas par anime neko nezin. Shai vajadzeetu buut lieliskai vietai, kur ieguut informaaciju par to kas, kur, kad, kaa, ... -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Righorn |
![]() ![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 242 Joined: 11-February 05 From: Pie kompja ![]() |
QUOTE(edg @ Dec 1 2005, 03:03) Tu aizmirsi, ka liidziiga lieta jau pastaav. Ir taada lieta kaa "Speciaalaas skolas", kas tiek pielaagotas beerniem ar zemaaku IQ. Jaa, netiek veikts tieshi IQ meeriijums, tomeer beerna maaciishanaas speejas tiek noveerteetas un vinjsh tiek izveeleets iet vai nu uz "Normaalo skolu" vai "Speciaalo (paliig)skolu". Vai forumaa vajag IQ testu? Nekaadaa gadiijumaa. Shis nav zinaatnes forums. Shis ir otaku forums. Vai likt anime zinaashanu testu? Nekaadaa gadiijumaa. Mees aicinaam uz forumu arii cilveekus, kas par anime neko nezin. Shai vajadzeetu buut lieliskai vietai, kur ieguut informaaciju par to kas, kur, kad, kaa, ... Bet buutu ljoti foorshi redzeet zem "from:..." usera "anime IQ"!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() Shii IQ lietinja varreetu, kautvai, buut peec izveeles! P.S. VAi juus , admini, neesat aizmirsushi teicienu- "LIkumi pastaav lai tos paarkaaptu"(vai kaut kas tmldz.)!!!! ![]() This post has been edited by Righorn: Dec 1 2005, 20:33 |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7 August 2025 - 03:05 |