![]() |
![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Ir piedāvājums vasarā taisīt lielu cosplayer'u pasākumu, vai mēs, otaku.lv, būtu ieinteresēti?
-------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Naktspukjiite |
![]()
|
![]() ecchi nāve ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 242 Joined: 1-January 05 ![]() |
I'm in, I'm in!!!
Ecchi nāve vasarā... hmm... būs kaut kas jāizdomā ![]() |
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
well, domajams, ka vasaraa es buushu, tad jau es varbuut dziivoshu riigaa, so vieglaak tikt uz Jurmalu.. ![]() kosplejoshu puspliku cat-boy.... ![]() yay^^ Naktspukjiit, tev jaakosplejo kaada no ecchi... ![]() ![]() This post has been edited by Ghoul: Dec 3 2005, 19:07 |
Naktspukjiite |
![]()
|
![]() ecchi nāve ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 242 Joined: 1-January 05 ![]() |
QUOTE kosplejoshu puspliku cat-boy.... ![]() Klau... varbūt labāk puspliku Pikachu? ![]() QUOTE yay^^ Naktspukjiit, tev jaakosplejo kaada no ecchi... ![]() ![]() Es jau arī saku - ecchi nāve vasaras ietērpā. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 14:47 |