![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Zuzix |
![]()
|
![]() mitsukai kogun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 610 Joined: 8-April 05 From: vietā, kur sapņi piepildās ![]() |
hmm... pēdējo mēnešu laikā man tik bieži ir tikusi piedēwēta depresija, taču manuprāt tā naw taisnība.. wismaz pēc tā kā es to saprotu...
Warbūt jūs warētu izrakstīt sawas domas par to kas tad īsti ir depresija, jo manuprāt tas ir wisai stiepts jēdziens... Depresija? -------------------- *http://im-games.lv/
*ja nepieciešamas telpas pasākumiem vai/un pasākumu vadītāji - dodiet ziņu ;] |
![]() ![]() |
Gutts |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 122 Joined: 22-October 05 From: fantaziju pasaule ![]() |
Pec shinchan teksta man ir depresija gandriz augstakaja pakape un taka izradas es esu depresijas pulcina tad es varu piemest vel dazas pazimes no savas pieredzes.
1. Cilveks lenam klust par galigu pesimistu 2. Tas pa sapem ir lielakoties pasizdomats jo tev negribas neko pilnigi darit un ja tev slikti tevi liek miera parasti.(mana pieredze par citiem nezinu) 3. Visas savas intereses tu apslep jo jebkura specigaka negativa piezime par tam iznicina tavu interesi par to un tu telo ka esi vienaldzigs par to un parstaj intereseties. Pec kada laika tev atjaunojas interese bet tu tai atmet ar roku parasti jo ir parak liels slinkums atkal intereseties. 4. Biezi slinkums jebko darit gribas tikai gulet un dzivot sava fantazijas pasaule. Vairak nevaru izdomat neko uz atru roku tapec paslaik pietiks. Gamemaster es savs problemas nedifineju ka depresijia es vijnas defineju ka mana vaina ka es negribu manit savu pasreizejo stavokli. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:29 |