![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Zuzix |
![]()
|
![]() mitsukai kogun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 610 Joined: 8-April 05 From: vietā, kur sapņi piepildās ![]() |
hmm... pēdējo mēnešu laikā man tik bieži ir tikusi piedēwēta depresija, taču manuprāt tā naw taisnība.. wismaz pēc tā kā es to saprotu...
Warbūt jūs warētu izrakstīt sawas domas par to kas tad īsti ir depresija, jo manuprāt tas ir wisai stiepts jēdziens... Depresija? -------------------- *http://im-games.lv/
*ja nepieciešamas telpas pasākumiem vai/un pasākumu vadītāji - dodiet ziņu ;] |
![]() ![]() |
Janus |
![]()
|
![]() CLRAWE ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 265 Joined: 24-March 05 From: Soul society ![]() |
Depresija ir tad kad tu gribi nolist kada sturiti un veleties kaut visa pasaule butu tada ka tu gribi.
![]() Bet japiekrit citiem, ka ista depresija, kas ilgst ilgu laiku un nepartraukti beizdzas ar pasnavibu. ![]() -------------------- |
Gutts |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 122 Joined: 22-October 05 From: fantaziju pasaule ![]() |
QUOTE(Janus @ Dec 4 2005, 19:30) Bet japiekrit citiem, ka ista depresija, kas ilgst ilgu laiku un nepartraukti beizdzas ar pasnavibu. ![]() Sitam es atlausos nepiekrist dala cilveku izvelas vieglako variantu un beidz savu dzivi bet ir ari tadi kas daleji samierinas ar drankigo pasauli un turpina mocities saja saule lidz pedejam elpas vilcienam. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:36 |