![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Zuzix |
![]()
|
![]() mitsukai kogun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 610 Joined: 8-April 05 From: vietā, kur sapņi piepildās ![]() |
hmm... pēdējo mēnešu laikā man tik bieži ir tikusi piedēwēta depresija, taču manuprāt tā naw taisnība.. wismaz pēc tā kā es to saprotu...
Warbūt jūs warētu izrakstīt sawas domas par to kas tad īsti ir depresija, jo manuprāt tas ir wisai stiepts jēdziens... Depresija? -------------------- *http://im-games.lv/
*ja nepieciešamas telpas pasākumiem vai/un pasākumu vadītāji - dodiet ziņu ;] |
![]() ![]() |
Dead Star |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 394 Joined: 23-October 05 From: the other side of the Gate ![]() |
Īsti nezinu, bet manā skatījumā viena no derpesijas iezīmēm varētu būt tāda,kad cilvēkam it viss apkārtējais ir vienaldzīgs un konkrēto personu it nekas nespēj ieinteresēt. Vienaldzīgs gan tas ,ko dara apkārtējie,gan tas,ko viņš pats un kādas sekas viņa rīcība varētu nest. Bet man šķiet,ka es te runāju par kādu smagāku depresijas stadiju,tāpēc uzdrošinos apgalvot ,ka Sushi nez vai ir depresija.. tas drīzāk būtu jāsauc kādā citā vārdā. Nu bet protams tas ir tikai un vienīgi mans viedoklis,tāpēc teikt ,ka tas ir pilnīgi pareizs , es netaisos.
![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:49 |