![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Zuzix |
![]()
|
![]() mitsukai kogun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 610 Joined: 8-April 05 From: vietā, kur sapņi piepildās ![]() |
hmm... pēdējo mēnešu laikā man tik bieži ir tikusi piedēwēta depresija, taču manuprāt tā naw taisnība.. wismaz pēc tā kā es to saprotu...
Warbūt jūs warētu izrakstīt sawas domas par to kas tad īsti ir depresija, jo manuprāt tas ir wisai stiepts jēdziens... Depresija? -------------------- *http://im-games.lv/
*ja nepieciešamas telpas pasākumiem vai/un pasākumu vadītāji - dodiet ziņu ;] |
![]() ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Es, protams, priecājos, ka te ir tik daudz cilvēku ar padziļinātām zināšanām psihiatrijā, un kas var droši ņemties apgalvot, ka šie simptomi neatbilst depresijai un, vēl jo vairāk, ka depresija tāds nieks vien, sak, ar laiku pāries. Es ironizēju. Jūs jaucat divas dažādas lietas, vienkārši "melnie", kas bieži vien gadās pārejas vecumā un nopietna saslimšana, kas radusies no traucējumiem smadzeņu darbībā un kam nav nekāda sakara ar sevis pārvarēšanu, saņemšanos un "celšanos, lai darbotos". Jūs taču paralizētam cilvēkam neteiksiet, "staigā". Tā pat ir ar depresijas slimniekiem, ir lietas, ko savas slimības dēļ viņi nespēj paveikt vai uztvert un tāpēc ir nepieciešama ārstēšana, kas ir jāveic kompleksi.
This post has been edited by ShinChan: Dec 4 2005, 22:46 -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:30 |