![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Zuzix |
![]()
|
![]() mitsukai kogun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 610 Joined: 8-April 05 From: vietā, kur sapņi piepildās ![]() |
hmm... pēdējo mēnešu laikā man tik bieži ir tikusi piedēwēta depresija, taču manuprāt tā naw taisnība.. wismaz pēc tā kā es to saprotu...
Warbūt jūs warētu izrakstīt sawas domas par to kas tad īsti ir depresija, jo manuprāt tas ir wisai stiepts jēdziens... Depresija? -------------------- *http://im-games.lv/
*ja nepieciešamas telpas pasākumiem vai/un pasākumu vadītāji - dodiet ziņu ;] |
![]() ![]() |
aigarius |
![]()
|
![]() Hentai no Kami (変態の神) ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 299 Joined: 28-May 05 From: Rīga ![]() |
Tas par ko sūdzās lielākā daļa cilvēku ir vienkārš stress, protams, ja stress ir ekstrēms (vairāku cilvēku vardarbīga nāve tavu acu priekšā, ...) vai ilgstošs (hronisks, 10+ gadi), tad tas *var* izraisīt slimību, ko sauc par depresiju. Šī slimība ir saistīta ar smadzeņu ķīmiskās sastāva maiņu tādā veidā, ka smadzenes arvien mazāk un mazāk ģenerē endorfīnus (prieka hormonus). Jo spēcīgāka ir depresija, jo lielākas ir izmaiņas smadzeņu ķīmija un tātad spēcīgāka depresija. Nonākot šādā stadijā ir vitāli svarīga profesionālu mediķu palīdzība, lai pacenstos atjaunot smadzeņu ķīmisko līdzsvaru un atjaunot depresijas bojātos smadzeņu apvidus.
Es, protams, stipri to visu vienkāršoju. Ja kādu moka stress, tad es ieteiktu pacensties ar pašiedvesšanu pārvērst to pozitīvā dzinī - ja man daudz uzdod darīt, tas nozīmē, ka es cilvēkiem esmu vajadzīgs, ja man vairs neko neuztic darīt, tas nozīmē, ka man ir vairāk savai kreatīvajai domāšanai ![]() Jebkurā gadījumā es cenšos pieturēties pie filozofijas, ka jebkas, kas mani nenogalina padara mani stiprāku un ka katra pārmaiņa, lai arī cik negatīva tā neliktos sākotnēji, ir uz labu. Piemēram, ja tevi atlaiž no darba - priecājies, tikai aizejot no darba tu vari uzzināt, ko patiesībā cilvēki par tevi domā, tu gūsti iespēju uzlabot sevi, gūsti iespēju izpaust sevi arī citādā veidā kā tikai no 9 līdz 17 sēžot ofisā, tu vari vairāk laika veltīt mācībām, tu vari vairāk laika pavadīt pludmalē, tu vari uzsākt jaunu biznesu. Katrs notikums, kas notiek pasaulē ap mums, dod mums jaunas iespējas un tas ir jānovērtē, ar smaidu ![]() -------------------- I am not an extrovert, I just pretend to be one.
And in my avatar, I am the penguin! |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:13 |