![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Zuzix |
![]()
|
![]() mitsukai kogun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 610 Joined: 8-April 05 From: vietā, kur sapņi piepildās ![]() |
hmm... pēdējo mēnešu laikā man tik bieži ir tikusi piedēwēta depresija, taču manuprāt tā naw taisnība.. wismaz pēc tā kā es to saprotu...
Warbūt jūs warētu izrakstīt sawas domas par to kas tad īsti ir depresija, jo manuprāt tas ir wisai stiepts jēdziens... Depresija? -------------------- *http://im-games.lv/
*ja nepieciešamas telpas pasākumiem vai/un pasākumu vadītāji - dodiet ziņu ;] |
![]() ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
QUOTE(ReD_FoXy @ Dec 5 2005, 16:21) Oh, gomennasai... ![]() ![]() Aigarius uzrakstīja kas ir depresija, es saavukār citēju psihiatra domas, kas pieļauju nav no zila gaisa grābtas, par depresijas simptomiem pusaudža vecumā. Kam un cik daudz ticēt ir katra paša ziņā. Vienīgais, kas mani izbrīna ir tava attieksme. Vai šeit ir konkurss par objektīvāko infu sakarā ar depresiju? Un vai galvenais tiesnesis, kas izvērtēs to cik objektīva ir tā vai cita informācija būs nepilngadīga persona? Vopros na razmišļeņije... QUOTE(Zuzix @ Dec 5 2005, 16:31) Hmmm laikam es atļaušos paņemt Aigarius, Edg un ShinChan postus, palasīt tos wēlreiz, apwilkt swarīgāko (aigarius'a gadījumā wiss posts ><) un iebāzīšu skolotājai purnā, jo šķiet, ka wiņa nesaprot wārda "depresija" nozīmi >< Bet kam tev tas vispār vajadzīgs? Ko tu vēlies panākt? Ja tu uzskati, ka tev ir depresija, tad dodies pie speciālista un tas lai tev uzstāda diagnozi, nevis prasi padomu forumā, kur tev var ar visādām muļķībām (tai skaitā manām) piebāzt pauri. Tici man, karošana ar skolotāju neko labu tev nenesīs, ja nu vienīgi pazeminātu vērtējumu. -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
ReD_FoXy |
![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
QUOTE(ShinChan @ Dec 5 2005, 19:17) Bet kam tev tas vispār vajadzīgs? Ko tu vēlies panākt? Ja tu uzskati, ka tev ir depresija, tad dodies pie speciālista un tas lai tev uzstāda diagnozi, nevis prasi padomu forumā, kur tev var ar visādām muļķībām (tai skaitā manām) piebāzt pauri. Meerkjis ir preteejs - paraadiit skolotaajai ka vinjai NAV depresija... -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:27 |