![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Zuzix |
![]()
|
![]() mitsukai kogun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 610 Joined: 8-April 05 From: vietā, kur sapņi piepildās ![]() |
hmm... pēdējo mēnešu laikā man tik bieži ir tikusi piedēwēta depresija, taču manuprāt tā naw taisnība.. wismaz pēc tā kā es to saprotu...
Warbūt jūs warētu izrakstīt sawas domas par to kas tad īsti ir depresija, jo manuprāt tas ir wisai stiepts jēdziens... Depresija? -------------------- *http://im-games.lv/
*ja nepieciešamas telpas pasākumiem vai/un pasākumu vadītāji - dodiet ziņu ;] |
![]() ![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Foxy, ko tu murgo? ShinChan tekstaa bija mineeti simptomi nevis 100% garants. Klibojoshs cilveeks nav obligaati klibs, johaidii ar aaraa! ShinChan teksts aprakstiija to, kaa depresija izpauzhas. Nevis uzskaitiija punktus, kas noziimee, ka tev ir depresija.
Taapat es varu aprakstiit: "Alkoholikjiem pastaaviigi truukst naudas. Vinji maz gulj un biezhi pazaudee laika izjuutu." Un tad iznaak, ka alkoholikji ir puse nedzeeraaju studentu sesijas laikaa. Jeezinj, bitiit matos! Depresija. Kad cilveeks, saskaroties ar speeciigu probleemu, nespeej to atrisinaat ilgu laika posmu, tas vinjam grauzh. Shii ieksheejaa graushana var izpausties ShinChan mineetajos veidos. Noteiktaa stadijaa shii graushanas sajuuta paariet slimiibaa - depresijaa. Shinii stadijaa praats meklee radikaalus risinaajumus, lai atbriivotos no nepatiikamaas stadijas. Viena no iespeejaam ir iestaastiit sev, ka probleemas nav. Cilveeka praatam ir ljoti gruuti to izdariit, jo probleemu spiezh risinaat veselais sapraats, sirdsapzinja u.t.t. Daljai paliidz alkohols. Cits var atrast nodarboshanos, kas neljauj vinjam domaat par trauceejosho probleemu (piemeeram, skatiities anime edg gadiijumaa) Probleemas noliegshanas gadiijums ir saliidzinoshi veiksmiigs, jo cilveeks turpina dziivot, attiistiities. Sliktums ir tajaa, ka probleema var attiistiities un kljuut lielaaka. Vienaa briidii izlikshanaas barjera var neiztureet un tad uzmilzusii probleema taa sitiis pa veselo sapraatu, ka var nopietni traumeet smadzenes. Viena no traumaacijaam var buut, piemeeram, visu probleemu atsleegshana zemapzinjas liimenii. Tas ir taisnais celjsh uz smaidi baltaa istabaa uz kreesla. Veel pastaav iespeeja, ka cilveeks, skaidri apzinoties sho probleemu, vairs nespeej dziivot (vai nu nespeej piedot sev vai citaadi vinjam grauzh). Nu parunaasim par veel vienu probleemas pseido-risinaashanas veidu - par probleemas nodefineeshanu kaa neatrisinaamu. Cilveeks uzskata, ka probleema nav atrisinaama. Ja taa attiecas uz vinju pashu, tad var rasties taadas domas kaa "esmu nolemts" -> "kaada jeega dziivot?". Ja cilveeks nespeej izkulties no shiis jautaajumu kjeedes, tad atkal var aiziet liidz galeejam (pashnaaviiba, praata atsleegshanaas). Ja probleema attiecas uz kaadu ne tieshi ar vinju saistiitu lietu, tad ir daudz lielaakas izredzes izaarsteeties. Varu iedomaaties divus veidus, kaa izaarsteeties. Viens no tiem ir paarieshana uz izlikshanos, ka probleema nav. Otrs - tieshaam noticeeshana, ka probleema nav risinaama. Otrais variants var straadaat tikai tad, ja cilveeks arii turpinaas sanjemt apstiprinaajumus, ka probleema nav risinaama. Piemeers: cilveeks, kas netiishaam izmetis ziidaini no rokaam, un ziidainis mirst, ar lielu varbutiibu var ieiet depresijaa un mekleet risinaajumu neatrisinaamajai probleemai - kaa atcelt izdariito. Nedriikst aizmirst, ka cilveeks pesimistikaa depresijaa ir ljoti nosleegts sevii, "risinot" savu probleemu. Vinjsh mazaak uzmaniibas piemirst apkaarteejiem. Uff, ko lai veel parunaa? Vareetu jau pastaastiit, kaa aarsteeties, bet a ja es to zinaatu... Skaidrs, ka ir liidzeklji, kaa no pesimistikaas depresijas paariet optimistiskaa. Iislaiciigam periodam - var atrast nodarboshanos. Ilglaiciigam - var pa vienai risinaat probleemas. Tas ir ilgs process un pretrunaa ar to, ko veelas smadzenes (taas grib jo mazaak domaat, jo labaak). Tomeer, manupraat, vieniigais celjsh uz risinaajumu. Starp citu, cilveeks depresijaa vienmeer kaut kaadaa liimenii apzinaas, ka probleemu var un vajag risinaat. Taapeec vinjsh censhas par visu varu apstiprinaat vai nu ka nevar vai ka nevajag. Taapeec vinjsh sev var nepaartraukti staastiit, ka probleemu nav un attieciigi uzvesties. Taapat vinjsh var arii sev nepaartraukti staastiit, ka probleema nav atrsisinaama, mekleet apstiprinaajumus sev apkaart muuzikaa, nelaimiigaas filmaas utml. Veelreiz atkaartoju, ka nelaimiigu filmu skatiishanaas nenoziimee, ka ir depresija, bet depresija var novest pie nelaimiigu filmu skatiishanaas. U.t.t. U.t.jpr. Ak, jaa, cilveeks var arii saakt kaadaa depresijas stadijaa savas probleemas risinaat ar cirvi skraidot pa parku. Tas ir - iestaastiit sev, ka risina probleemu, darot kaut ko. Parasti tas "kaut kas" buus saistiits ar probleemu. Bet var buut arii galiigi pilniigi nesaistiits. Depresija ir viena riebiiga lieta. Vajag, vajag mekelet izeju. Nu, ko, buushu atkal izniekojis savu laiku, rakstot muljkjiibas. Ceru, ka kaadam bija interesanti palasiit, padomaat, izbljaustiities uz edg, ka vinjsh neko nesaprot un ka vispaar neviens neko nesaprot. Bet depresija ir slimiiba, kuraa cilveeks izvairaas risinaat probleemu. Pat atsakaas no risinaajumiem, jo baidaas, ka pie skaidas apzinjas probleema vinju iedziis zemee. P.S. Nevajag Foxy tik milziigus ShinChan postus ieksh Reply iekljaut. Un piedod, ka es saakumaa tik tieshi. Es ar katru dienu kljuustu tieshaaks - novalkaaju savas moraales normas, lai "atbriivotos" no probleemaam, kuras man vinjas rada. P.P.S. Jaa, aizmirsu pateikt: NETICIET nekam ko es saku! Lasiet ShinChan postus vai dajebko, bet manus neuztveriet kaa zinaatniskus apcereejumus! Viss sarakstiitais ir manas izteeles rezultaats, kas nav balstiits uz NEKAADIEM FAKTIEM! Man nav zinaashanu psiholohjijaa! Mana posta meerkjis ir tikai muldeet un garlaikot cilveekus! P.P.P.S. Tas, kas rakstiits ieksh P.P.S. nav ne ironija, ne sarkasms. Taa ir patiesiiba. P.P.P.P.S. Taa kaa man, saakot rakstiit ShinChan peedeejais posts veel nebija, un tas sarakstiits 21:45, bet es savu esmu pabeidzis 22:14, tad man ir baigaa shkrobe, ka nespeeju konroleet laika izjuutu, kad saaku kaut ko rakstiit. P.P.P.P.P.S. Daudz gan man tie post, post.... scriptum. ![]() -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
ReD_FoXy |
![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
QUOTE(edg @ Dec 5 2005, 00:14) Foxy, ko tu murgo? ShinChan tekstaa bija mineeti simptomi nevis 100% garants. Klibojoshs cilveeks nav obligaati klibs, johaidii ar aaraa! ShinChan teksts aprakstiija to, kaa depresija izpauzhas. Nevis uzskaitiija punktus, kas noziimee, ka tev ir depresija. Oh, gomennasai... ![]() ![]() -------------------- ![]() |
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
QUOTE(ReD_FoXy @ Dec 5 2005, 16:21) es ShinChana postam galiigi nepiekriitu! Shobriid manipraat visobjektiivaakais ir aigariusa posts... Vismaz normaals un saprotosh, jo ShinChana teksts ir diezgan eeeeeem nelogjisks... Vienkaarshi peec taa teksta sanaak ka katrs 2ais cilveeks ir depresijaa... hentai-foxy, luudzu neignoree manus postus! es tak jau teicu ka tu jauc divas lietas: nepiecieshamaas un pietiekamaas paziimes. ShinChan ir uzrakstiijis kaa izpauzhas depresija, bet taas nav pietiekamaas paziimes kaa identificeet slimu cilveeku. taapat kaa es devu saliidziinaajumu, ka mees neapstriideesim kakju dabu piemeeram skraapeeties, bet tas nenoziimee ka zhurka kas skraapeejas arii ir kakjis -------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:43 |