![]() |
![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Ir piedāvājums vasarā taisīt lielu cosplayer'u pasākumu, vai mēs, otaku.lv, būtu ieinteresēti?
-------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Es tā domāju, kā būtu, ja Saulkrastos?Nūdistu pludmalē.
Labi, tas bija joks. Es domāju, ka varētu visu rīkot tādā klusākā, nepopulārākā pludmalē. Piemēram Pabažos( tas ir dažas pieturas pirms Saulkrastiem). Lai būtu, kā lai saka, tāds privāts tusinsh, un lai vairāk vietas būtu. -------------------- |
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
QUOTE(Tigra2 @ Dec 6 2005, 18:09) Es domāju, ka varētu visu rīkot tādā klusākā, nepopulārākā pludmalē. Piemēram Pabažos( tas ir dažas pieturas pirms Saulkrastiem). Lai būtu, kā lai saka, tāds privāts tusinsh, un lai vairāk vietas būtu. Otaku cilveekiem patiik izraadiities, taapeec jo populaaraaka pludmale jo vairak cilveeku, taatad vairaak cilveeku, kuru priekshaa ziimeeties ar to cik kruti mees esam..... taatad, uz Juurmalu!!!!wiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!! ![]() ehh ta jau redzees, liidz vasarai veel ir taalu... laikam..... |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21 July 2025 - 03:27 |