![]() |
![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Ir piedāvājums vasarā taisīt lielu cosplayer'u pasākumu, vai mēs, otaku.lv, būtu ieinteresēti?
-------------------- ![]() |
![]() ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Te laikam praksē tiek darbināts sensenais tautas teiciens, par ratu un ragavu meistarošanu.
Vai nav nedaudz par agru? Līdz vasarai vēl jānodzīvo... -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
QUOTE(ShinChan @ Dec 7 2005, 20:09) Te laikam praksē tiek darbināts sensenais tautas teiciens, par ratu un ragavu meistarošanu. Vai nav nedaudz par agru? Līdz vasarai vēl jānodzīvo... Nu pa agru visiem jāizdomā kārtīgi, ko katrs kosplejos, lai lēnā garā var meklēt materiālus un ja saprot ka kaut ko uztaisīt nevarēs, tad lai pietiek laika izdomāt ko citu, lai beigās nesanāk tā, ka visi kosplejo hentai charus, jo nebija laika neko izdomāt. Lai gan... tas būtu kautkas... ![]() -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 14:32 |