![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Zuzix |
![]()
|
![]() mitsukai kogun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 610 Joined: 8-April 05 From: vietā, kur sapņi piepildās ![]() |
hmm... pēdējo mēnešu laikā man tik bieži ir tikusi piedēwēta depresija, taču manuprāt tā naw taisnība.. wismaz pēc tā kā es to saprotu...
Warbūt jūs warētu izrakstīt sawas domas par to kas tad īsti ir depresija, jo manuprāt tas ir wisai stiepts jēdziens... Depresija? -------------------- *http://im-games.lv/
*ja nepieciešamas telpas pasākumiem vai/un pasākumu vadītāji - dodiet ziņu ;] |
![]() ![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Peec Gutts dotaa psihiatres paskaidrojuma, man ir depresija. Pusgadu ar paartraukumiem. Tomeer pilniigi neatbalstu ieteiktaas aarsteeshanas metodes - riit tabletes vairumaa.
Gutts, ir ljoti svariigas tava slinkuma izpausmes. Ja tas ir "ai, es negribu...", tas veel neko nenoziimee. Bet, ja tu veel nopuuties, taatad shrobies par savu slinkumu, tad ljoti iespeejams, ka tev ir depresija. Ak, jaa, tu sava posta beigaas teici "besos aaraa". Apsveicu ar depresiju! lastguru, foxy ne tikai ir ignoreejusi tavu postu, bet nav arii piedomaajusi pie manis saciitaa vinjai. Davai apvainosimies uz foxy un ar vinju vairaak nerunaasim ![]() bypass, pilniigi piekriitu, ka muuzika ir visaatraakais liidzeklis kaa momentaani aizmirst par depresiju. Tomeer, lai cik tas diivaini, man, klausoties "life is shit" metaalu, paliek labaaks gariigais. Bet klausoties instrumentaalu vai, nedod dievs, leenu muuziku, es iesliigstu apaatijaa un diezgan dramatiskaa noskanjojumaa. Un par muuzikas instrumentu - nu nee. Muuzika, ko tu speeleesi, skanees atbilstoshi tavam besim, kas tikai to baros un vairos. Ir ljoti jaapuulas, vai jaazin ieprieksh kaadu dziesmu speeleesi, lai uzspeeleetu kaut ko anti-besiigu. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
bypass |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 268 Joined: 22-September 04 ![]() |
QUOTE(edg @ Dec 6 2005, 12:03) bypass, pilniigi piekriitu, ka muuzika ir visaatraakais liidzeklis kaa momentaani aizmirst par depresiju. Tomeer, lai cik tas diivaini, man, klausoties "life is shit" metaalu, paliek labaaks gariigais. Bet klausoties instrumentaalu vai, nedod dievs, leenu muuziku, es iesliigstu apaatijaa un diezgan dramatiskaa noskanjojumaa. Un par muuzikas instrumentu - nu nee. Muuzika, ko tu speeleesi, skanees atbilstoshi tavam besim, kas tikai to baros un vairos. Ir ljoti jaapuulas, vai jaazin ieprieksh kaadu dziesmu speeleesi, lai uzspeeleetu kaut ko anti-besiigu. Depends on person. Es nevaru panest mūziku ar vokāli it īpaši, ja tas ir ķērcošs/matains gots, kas man "uzspiež, uzķērc" savu izkropļoto dzīves uztveri. Un, nē, instrumentāla mūzika var būt 7x7 reizes emocionālāka un uzmundrinošāka par deathmetālu. Un tas, ka mūzika ir lēna, nenozīmē, ka tā ir skumja, jo var tā būt vienkārši brīnumaini skaista un, ē... atspirdzinoša? Nezinu, kāda būtu mūzika, ko spēlētu besī, bet pieļauju, ka man būtu milzīgs prieks tieši no tā spēlēšanas procesa. Tas ir līdzīgi, kad cilvēki izstāsta savas likstas saviem paziņām, viņiem paliek vieglāk, bet tu ņem un izspēlē savu dvēseli caur mūziku. Tiesa, tas ir tikai mans pieņēmums. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:30 |