![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
GoldLeader |
![]()
|
![]() Magepunk ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 77 Joined: 27-October 05 From: The Holy Vault 13 ![]() |
Nu....radās šāds jautājums reliģiju vēstures stundā...kristīgajā ticībā mūsu dvēselei ir kāda nozīme tikai pēc nāves...bet ja mēs nemirstam? Manuprāt interesants jautājums....
-------------------- Legal Disclaimer: This post is brought you by "Teh SourceTM: A History in Spam" Foundation. © 2005-2005 All right reserved. Contact info: 08-00-SA-PAM. Call now and we'll send you a signed picture of Zerg Licking his Elbow (18+). Prizes are limited in numbers. Teh Source is not suitable for children below age 3, and is dangerous to pregnant women, people with heart disease, Bill Cosby and WizO_Sith. Abuse it at your own risk. Teh Source doesn't exist, can't exist, but it is. Got it? I thought so. You're not enough idiotic to Enter Teh Source. Follow the white rabit, but you may aswell cook it. What now, spam? Viva la revolution, Viva la spame!!!111!1111ShifTYoneTwo!1
Reply With Quote |
![]() ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
QUOTE(dark_angel @ Dec 7 2005, 20:30) nu tev cilveek dereetu nedaudz vairaak izgliitoties shajaa jomaa (protams ja negribi tad nevajag) taatad ja paskataas kaut vai tajaa pashaa biibelee tad tur ir rakstiits ka Dievs ir miilestiiba Labākais joks ko šodien esmu lasījis, nopietni Iepazīstoties ar katru jaunu Bībeles nodaļu rodas aizvien lielāka pārliecība, ka Dievs ir masu slepkava (Svētie Raksti ir pilni ar Dieva "mīlestības" apliecinājumiem) un pie tam visai izsmalcināts, respektīvi, prot izbaudīt slepkavošanu un tās veidu. Visi, sākot ar izredzēto tautu un beidzot ar zemiskākajiem grēciniekiem smagi dabūn pa mici un netiek aizmirsti arī nevainīgi zīdaiņi, bez tiem neviens Bībeles slaktiņš nebūtu pilnīgs. Ja, godīgi, visās par un ap kristietību saistītajās diskusijās mani kaitina nostāja, "ej un lasi, visas atbildes ir Bībelē". Netiek pieļauta doma, ka kādam Bībele arī varētu nebūt tas autoritatīvākais avots no kura smelties zināšanas. Līdzīga attieksme bija arī ar Marksa un Engelsa apcerējumiem, kas sociālismā netika pakļauti nekādai kritikai. Rakstītam ticēt, lai gan ir lielas šaubas gan par pašu tekstu, gan par tā patiesajiem autoriem. Varu tikai atkārtot to, ko jau kaut kur šajā forumā minēju Dieva vietā man būtu kauns, ja es tiktu Bībelē attēlots tā, kā attēlots ir viņš, pretrunīgs, neizlēmīgs, nežēlīgs un spontāns savā rīcībā. -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
QUOTE(ShinChan @ Dec 7 2005, 22:10) Varu tikai atkārtot to, ko jau kaut kur šajā forumā minēju Dieva vietā man būtu kauns, ja es tiktu Bībelē attēlots tā, kā attēlots ir viņš, pretrunīgs, neizlēmīgs, nežēlīgs un spontāns savā rīcībā. tiesi tapec tu nesi DIEVS -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 02:25 |