![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Tjen |
![]() ![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 215 Joined: 10-September 05 From: Riga ![]() |
Piemeram man gadijas ta es iezubrijos biologijas k.d.(kontroldarbam)
Es uzraktiju uz 7 bet viens apsis kursh neko nemacijas dabuja 9 norakstot no vienas meitenes ja nebutu vinjas vinsh ka vienmer dabutu 2 ... Bet es palavos tikaj uz sviem spekiem... ![]() Duh... vel man besi tadi gadijumi ja tu macies dabuj izglitibu labu... un paraleli ir tads viens (nu nez kas bet galigi stulbs cilveks prata zinja) nedabuj izglitibu bet kautkur noperk kautkadu diblomu(izmantojot savus bagatus vecakus) un pectam klust par darbadeveju nodibina sev firmu(caur vecaku naudu) un ir miljonars ... un kamer es esmu tikaj videja limenja darbinieks... ![]() Vai jums nav tada doma kapec man nav tik bagati vecaki vai ari kapec dzive izrikojas ar manim ta? Bet viss shis ittka domats par nakotni ![]() (sorry par kludam ja kadas bija) |
![]() ![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Par naudu tusinjiem... Cik es atceros, mani vecaaki beerniibaa iipashi neaizraavaas ar taadu lutinaashanu kaa kabatas nauda. Maajaas vareeja labi paeest, paguleet utml. Bet naudu taapeec pelniiju pats. Un fanaatiski. Paardevu pashtaisiitas aviizes skolas biedriem par 3 santiimiem gabalaa. Nemaz nerunaajot par aizdoshanu uz procentiem... Kopaa laikam 5ls nopelniiju
![]() Kas to sacuuko? Vidusskola daliija naudu par olimpiaadees ieguutaam vietaam. Principaa - par neko, par IQ. Tur izlutinaajos un gribeejaas lai vienmeer taa buutu - par to, ka esmu daudz maz erudiits, lai man dod naudu. Bet taa nav realitaate. Pie realitaates peec tam jaapierod. Secinaajums: kabatas naudu var dot, bet tikai tik daudz lai iekaardinaatu ar naudas veertiibu. Vajag cilveekam iemaaciit, ka naudu var nopelniit un ir veerts to dariit. Vajag censties nedot par neko, jo peec tam ir ljoti nepatiikami, kad apzinies, ka nauda no gaisa nekriit. Ak jaa, nav veerts meegjinaat maaciit naudas veertiibu beernam, kas par saviem 10 santiimiem taapat neko citu nezin nopirkt kaa 10 konfektes. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 21:47 |