![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Tjen |
![]() ![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 215 Joined: 10-September 05 From: Riga ![]() |
Piemeram man gadijas ta es iezubrijos biologijas k.d.(kontroldarbam)
Es uzraktiju uz 7 bet viens apsis kursh neko nemacijas dabuja 9 norakstot no vienas meitenes ja nebutu vinjas vinsh ka vienmer dabutu 2 ... Bet es palavos tikaj uz sviem spekiem... ![]() Duh... vel man besi tadi gadijumi ja tu macies dabuj izglitibu labu... un paraleli ir tads viens (nu nez kas bet galigi stulbs cilveks prata zinja) nedabuj izglitibu bet kautkur noperk kautkadu diblomu(izmantojot savus bagatus vecakus) un pectam klust par darbadeveju nodibina sev firmu(caur vecaku naudu) un ir miljonars ... un kamer es esmu tikaj videja limenja darbinieks... ![]() Vai jums nav tada doma kapec man nav tik bagati vecaki vai ari kapec dzive izrikojas ar manim ta? Bet viss shis ittka domats par nakotni ![]() (sorry par kludam ja kadas bija) |
![]() ![]() |
Jackal |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 55 Joined: 30-August 05 From: The New World ![]() |
![]() Ja vecāki grib uzaudzināt cilvēku, kas nākotnē spēs uzturēt savu ģimeni un vēl palīdzētu viņiem pašiem, tad vajag viņu atbalstīt emocionāli nevis mantiski. P.S Nu tās bij manas domas šajā jautājumā! -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 21:35 |