![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Man ar māsu ir tāds paradums. Pirmo dienu, kad ir sniegs mēs nosvinam. Un es tā iedomājos varbūt mēs visi varētu te iepostot dažas savas bērnības fotogrāfijas ar sniegu, jo bērnībā vairākums sniega dienās tik tiešām uzvedās kā svētkos. Nu vismaz es noteikti.
![]() Es un manas māsas. (Es esmu tā ar to sarkano cepurīti) P.S. Ja nu kautkādā mistiskā gadījumā šāds topiks jau pastāv, tad dzēsiet ārā. -------------------- |
![]() ![]() |
NOAR |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 87 Joined: 22-November 05 From: Latvia ![]() |
Es ieniistu sniegu. Es ieniistu ziemu.
Vieniigais, kas man laika padariissanaa patiik, ir globaalaa sasilssana. Tigra2 - saderam, ka tev neizdosies aptureet globaalo sasilssanu. Cilvēks te ir 'nnepri4om'. Daba sarazzo vairaak CO2, kaa cilveeks to jebkad speetu. Taas kupola, ciemu, teroristu idejas atbalstu. Uzskatu ka kaa nestandarta teoreetikkis vareetu paliidzeet, tikai nopietnu grupu vajag. Ps: ![]() ![]() ![]() -------------------- (\__/)-( \_/ )--(\_/)
(O.o )-(^_~)--(o o) (> < )-(>..<)<( ' *)>join the bunny army Copy bunnys into your signature to help them on ther way to galaxie domination! |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
QUOTE(NOAR @ Dec 8 2005, 18:12) Es ieniistu sniegu. Es ieniistu ziemu. Vieniigais, kas man laika padariissanaa patiik, ir globaalaa sasilssana. Tigra2 - saderam, ka tev neizdosies aptureet globaalo sasilssanu. Cilvēks te ir 'nnepri4om'. Daba sarazzo vairaak CO2, kaa cilveeks to jebkad speetu. Taas kupola, ciemu, teroristu idejas atbalstu. Uzskatu ka kaa nestandarta teoreetikkis vareetu paliidzeet, tikai nopietnu grupu vajag. Ps: ![]() ![]() ![]() Ja runa būtu tikai par sasilšanu, es neko nedarītu. Runa ir par kaut ko vairāk. Tev tiešām vajadzētu par to vairāk uzzināt, jo ja tu atbalsti oglekļa uzkrāšanos atmosfērā tad tu: 1.Par globālo sasilšanu diez ko daudz vis nezini 2. Atbildēji šai topicā, lai uzkrātu postu skaitu un neizlasīji iepriekšējos postus. 3. Esi idiots(ja jau zini visu, kas notiek sakarā ar globālo sasilšanu, un tikmuntā atbalsti) -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 18:17 |