![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
GoldLeader |
![]()
|
![]() Magepunk ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 77 Joined: 27-October 05 From: The Holy Vault 13 ![]() |
Nu....radās šāds jautājums reliģiju vēstures stundā...kristīgajā ticībā mūsu dvēselei ir kāda nozīme tikai pēc nāves...bet ja mēs nemirstam? Manuprāt interesants jautājums....
-------------------- Legal Disclaimer: This post is brought you by "Teh SourceTM: A History in Spam" Foundation. © 2005-2005 All right reserved. Contact info: 08-00-SA-PAM. Call now and we'll send you a signed picture of Zerg Licking his Elbow (18+). Prizes are limited in numbers. Teh Source is not suitable for children below age 3, and is dangerous to pregnant women, people with heart disease, Bill Cosby and WizO_Sith. Abuse it at your own risk. Teh Source doesn't exist, can't exist, but it is. Got it? I thought so. You're not enough idiotic to Enter Teh Source. Follow the white rabit, but you may aswell cook it. What now, spam? Viva la revolution, Viva la spame!!!111!1111ShifTYoneTwo!1
Reply With Quote |
![]() ![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Par Biibeli un patiesiibu - mana vaina, stulba vaardu izveele.
Kaapeec religjijas pastaav? Jaa, ieintereseetajaam personaam ir izcila loma. Ir taada lieta kaa modernie kristietiibas novirzieni. Tur ljoti speelee ieintereseetiibas loma. Bet, kad runa ir par, piemeeram, moderno luteraanismu, lielaaku lomu speelee pashas religjijas dziivotspeeja. Par viduslaikiem nerunaasim - visi jau zin, kaa tur bija, taapeec nav veerts runaat! Par nespeeju noticeet Biibelei. Shinchan, ja es otrdien tikshu ar saviem nagiem pie Midraash Rabba, tad meegjinaashu atbildeet uz visaam neskaidriibaam, kas saistiitas veco deriibu. Tagad varu teikt tikai to, ka daudz ko uztver paaraak burtiski (neaizmirsiisim, ka cilveeki diivainaas lietas var aprakstiit tikai saliidzinaajumos). Uzskats, ka greeks ir cilveeka apzinaatas ljaundariibas rezultaats tevii ir kristietiibas iebarots. Citu religjiju attieksme pret greeku kaa pret terminu ir savaadaaka. Varbuut paarceljam sho sarunu uz PM? Vai religjija ir krukjis? Jaa, taa mieriigi var uztvert. Liidz noteiktam liimenim religjija ir krukjis. Veselie neapzinaas, ka vinjiem tas ir lieks, bet slimajiem tas paliidz. Redzi, bez aklas ticiibas cilveeka praatam ir ljoti jaanonjemas ar pieraadiitu lietu pieraadiishanu. Cik ljoti sava laika tu esi veltiijis, lai pieraadiitu, ka krokodilam ir 4 sirds kambari? Domaaju, ka balsties uz ticiibu. Tomeer krokodila sirds neietekmee tavu dziivi. Religjija daljeeji ir aklas ticiibas kopums, kas paliidz tev dziivot. Skumji, ka religjija daljeeji arii traucee dziivot, bet cilveekam iekshaa (it iipashi taadiem kaa ShinChan) ir mekleet jeegu. Jeegu, kaapeec esam, kaapeec Dievs muus radiijis, ko vinjsh no mums veelas. Un taa mees saakam luugt Dievu un tamliidziigi religjija saak muus iespaidot negatiivi. Un tad veel kaads izdomaas ievaakt 10. tiesu... Religjijai noteikti ir truukumi, bet daudzos gadiijumos taa ir izcils psihes aarsteeshanas liidzeklis. Labaak cilveeks ar krukji nekaa uz vienas kaajas leekaajoshs! Un jaa, taisniiba, ka Biibele nepasaciija nekaadas dizhi uberkrutas eetiskas normas. Taas tikai apkopoja labaakaas tajaa laikaa esoshaas. Neaizmirsiisim, ka pravieshi iesaakumaa bija sociaalie padomdeveeji, kas sludinaaja, kaa buutu jaadziivo, lai visai pasaulei buutu labaaka dziive. Vai taa visu sabojaa? Neatbildaams jautaajums. Ja jaaatbild par laika posmu liidz muusdienaam, tad manupraat, jaa. Kristietiiba, kas attiistiijaas uz Vecaas Deriibas pamata, ljoti smagi ir iedragaajusi pasaules dziivi. Manupraat, viss sliktais, ko katolji ir dariijushi dramatiski nomaac labo. Bet naakotnee iespeejams situaacija mainiisies kritiski uz preteejo pusi. Naakotni nav tik viegli uzmineet. Vai kaads Biibeles autors vareetu aizdomaaties liidz Krusta kariem? Vispaar, ja kaads, kursh ir lasiijis Biibeli, daudzmaz saprot veesturi un ljoti veelas izrunaaties par ticiibu, var rakstiit man PM. Tas ir mans intereshu laucinjsh un es esmu gatavs uz garu un logjikas un sapraata pilnu diskusiju par religjiju, teologjiju, Biibeli u.t.t. Ja kaads uzdos muljkjiigus jautaajumus vai nepamatotus komentaarus shinii topikaa, es vinju apsolos apdirst, ja to nebuus paspeejis izdariit kaads cits. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 02:34 |