![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Man ar māsu ir tāds paradums. Pirmo dienu, kad ir sniegs mēs nosvinam. Un es tā iedomājos varbūt mēs visi varētu te iepostot dažas savas bērnības fotogrāfijas ar sniegu, jo bērnībā vairākums sniega dienās tik tiešām uzvedās kā svētkos. Nu vismaz es noteikti.
![]() Es un manas māsas. (Es esmu tā ar to sarkano cepurīti) P.S. Ja nu kautkādā mistiskā gadījumā šāds topiks jau pastāv, tad dzēsiet ārā. -------------------- |
![]() ![]() |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Ziema, ziema, ziema, forever!
Un vislabaak, kad ir labi daudz sniega, un nav ne mazaako paziimju, ka tas vareetu saakt meeginaat kust. Auksts, balts, kluss, mieru dvesoshs gadalaiks. Imo pasaule ir visskaistaakaa tieshi ziemaa, kad sniegs visu apsedz ar baltu, tiiru paklaaju, nosleepjot visu nevajadziigo, visu nesmuko. ![]() Zeel tik, ka latvijaa taa sniega taa pamaz.. un tas pats tik aatri nokuust.. ![]() -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 18:19 |