![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Man ar māsu ir tāds paradums. Pirmo dienu, kad ir sniegs mēs nosvinam. Un es tā iedomājos varbūt mēs visi varētu te iepostot dažas savas bērnības fotogrāfijas ar sniegu, jo bērnībā vairākums sniega dienās tik tiešām uzvedās kā svētkos. Nu vismaz es noteikti.
![]() Es un manas māsas. (Es esmu tā ar to sarkano cepurīti) P.S. Ja nu kautkādā mistiskā gadījumā šāds topiks jau pastāv, tad dzēsiet ārā. -------------------- |
![]() ![]() |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Lasot visu šo gaušanos, nācu pie secinājuma ka jaunā paaudze ir absolūti nīkuļi
![]() Shumin, ja tu ilgi staigāsi bez cepures, var apsaldēt savas pelēkās šūniņas, ja tu viņas kaut cik vērtē, protams. No liela aukstuma smadzenēs supravadītspēja diemžēl neiestājas. Gadus 20 atpakaļ, kad bija ārā -25 un mūs laida mājās no skolas, jo bija auksts, mēs maucām uz kalniņu slidināties. Saģērbieties tak normāli! Nespēju saprast visus šos varoņus bez cepurēm un plānās jaciņās. Ziema ir kolosāls gadalaiks un to vajag izbaudīt. Tikai saģērbieties attiecīgi. Tagad vismaz izejamās dienas varēšu pavadīt Baiļu distančslēpošanas trasē! Jahūū! -------------------- Press any key to continue
|
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
QUOTE(Taka @ Dec 9 2005, 09:39) Shumin, ja tu ilgi staigāsi bez cepures, var apsaldēt savas pelēkās šūniņas, ja tu viņas kaut cik vērtē, protams. No liela aukstuma smadzenēs supravadītspēja diemžēl neiestājas. Es aukstumaa vienmeer daudz skaidraak domaaju. Siltumaa gribas guleet. Par smadzenju apsaldeeshanu nav veerts uztraukties. Jaauztraucas ir par to, vai nesakjers iesnas vai klepu! QUOTE(Taka @ Dec 9 2005, 09:39) Saģērbieties tak normāli! Nespēju saprast visus šos varoņus bez cepurēm un plānās jaciņās. Ziema ir kolosāls gadalaiks un to vajag izbaudīt. Tikai saģērbieties attiecīgi. Kas salst? - ausis. Var uzvilkt cepuri, ja speej atcereeties to izdariit. - deguns. Ko gjeerbt? - zods. Ko gjeerbt? Var jau vienmeer staastiit, ka cilveeki neprot sagjeerbties u.t.t., bet salshanas objekti ir tie, ko normaali apgjeerbt nevar. Tad jaatin shalle ap seju vai ar sleepotaaja masku jaastaigaa. (un jaaiet uz banku peec naudas...) -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 18:25 |