![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Man ar māsu ir tāds paradums. Pirmo dienu, kad ir sniegs mēs nosvinam. Un es tā iedomājos varbūt mēs visi varētu te iepostot dažas savas bērnības fotogrāfijas ar sniegu, jo bērnībā vairākums sniega dienās tik tiešām uzvedās kā svētkos. Nu vismaz es noteikti.
![]() Es un manas māsas. (Es esmu tā ar to sarkano cepurīti) P.S. Ja nu kautkādā mistiskā gadījumā šāds topiks jau pastāv, tad dzēsiet ārā. -------------------- |
![]() ![]() |
NOAR |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 87 Joined: 22-November 05 From: Latvia ![]() |
Es ieniistu sniegu. Es ieniistu ziemu.
Vieniigais, kas man laika padariissanaa patiik, ir globaalaa sasilssana. Tigra2 - saderam, ka tev neizdosies aptureet globaalo sasilssanu. Cilvēks te ir 'nnepri4om'. Daba sarazzo vairaak CO2, kaa cilveeks to jebkad speetu. Taas kupola, ciemu, teroristu idejas atbalstu. Uzskatu ka kaa nestandarta teoreetikkis vareetu paliidzeet, tikai nopietnu grupu vajag. Ps: ![]() ![]() ![]() -------------------- (\__/)-( \_/ )--(\_/)
(O.o )-(^_~)--(o o) (> < )-(>..<)<( ' *)>join the bunny army Copy bunnys into your signature to help them on ther way to galaxie domination! |
aigarius |
![]()
|
![]() Hentai no Kami (変態の神) ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 299 Joined: 28-May 05 From: Rīga ![]() |
QUOTE(NOAR @ Dec 8 2005, 17:12) Vieniigais, kas man laika padariissanaa patiik, ir globaalaa sasilssana. Cilvēks te ir 'nnepri4om'. Daba sarazzo vairaak CO2, kaa cilveeks to jebkad speetu. Šobrīd atmosfērā ir par 18% vairāk CO2 un pārēju siltumnīcas gāžu nekā tur ir bijis vairāk nekā 4 miljonu gadu laikā (atzīmēsim, ka ledus laikmetu cikls ir tikai ~100 000 gadu). Pirmo reizi pa 4 miljoniem gadu atkūst Sibīrijas mūžīgie sasalumi, kas nākošos x gadus atmosfērā izdalīs tik daudz papildus CO2, cik cilveks var tikai 5*x gados saražot (t.b. glābties samazinot CO2 emisijas jau varētu būt par vēlu). Turklāt varu tevi vēl iepriecināt ar to, ka, visticamāk, Latvijā nākošajos 50 gadus kļūs tikai aukstāk un vējaināk, nevis siltāk - dažus mēnešus atpakaļ ienāca dati, ka Grenlandes ledus kusšana iepludina Atlantijas okeānā tik daudz svaiga un vēsa ūdens, ka tas draud pārtraukt silto Gofstream straumi, kas ir vienīgais, kas padara Eiropu siltāku nekā Kanādu. Šis pārtraukums ar ļoti lielu varbūtību arī izraisīs pāragru ledus laikmetu, kura gadījumā visa Eiropa tiks pārklāta ar vairākus desmitus metru biezu ledus slāni uz dažiem simtiem gadu, līdz Golfstreams atjaunosies. Šogad, salīdzinot ar pagājušo gadu, Golfstream ātrums kritās par gandrīz 20% (pēdējos 40 gadus viņš svārstijās ~1-3% robežās). Vēl joprojām gribas globalo sasilšanu? -------------------- I am not an extrovert, I just pretend to be one.
And in my avatar, I am the penguin! |
NOAR |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 87 Joined: 22-November 05 From: Latvia ![]() |
QUOTE(Tigra2 @ Dec 8 2005, 17:35) QUOTE(NOAR @ Dec 8 2005, 18:12) Es ieniistu sniegu. Es ieniistu ziemu. Vieniigais, kas man laika padariissanaa patiik, ir globaalaa sasilssana. Tigra2 - saderam, ka tev neizdosies aptureet globaalo sasilssanu. Cilvēks te ir 'nnepri4om'. Daba sarazzo vairaak CO2, kaa cilveeks to jebkad speetu. Taas kupola, ciemu, teroristu idejas atbalstu. Uzskatu ka kaa nestandarta teoreetikkis vareetu paliidzeet, tikai nopietnu grupu vajag. Ps: ![]() ![]() ![]() Ja runa būtu tikai par sasilšanu, es neko nedarītu. Runa ir par kaut ko vairāk. Tev tiešām vajadzētu par to vairāk uzzināt, jo ja tu atbalsti oglekļa uzkrāšanos atmosfērā tad tu: 1.Par globālo sasilšanu diez ko daudz vis nezini 2. Atbildēji šai topicā, lai uzkrātu postu skaitu un neizlasīji iepriekšējos postus. 3. Esi idiots(ja jau zini visu, kas notiek sakarā ar globālo sasilšanu, un tikmuntā atbalsti) Es vienmeer izlasu visu topiku, lai saprastu, par ko vispaar runa, un kas jau izrunaats. Par idiotu sevi neuzskatu (kurss tad uzskata), bet globaalo sasilssanu atbalstu tikai taadeell, ka tas nav kaitiigi (peec idejas dinozauriem tas meteoriits arii nepatika, bet mums un kaa veel!) un ir dabisks process. Un ja cilveeki nespeej pielaagoties kaut kaadam nieka siltuminnam, tad i nav pelniijussi dziivot tiiraa dabaa. Un ja tu runaaji par dabas piesaarnnossanu vispaar, tad es tacc neestmu par dabas piesaarnnossanu kaa taadu, man vienkaarssi patiik globaalaa sasilssana. Un vispaar zallie ir lloti konservatiivi - nu un kas ka viss mainaas - un ja nu uz labu? QUOTE(aigarius @ Dec 8 2005, 22:31) QUOTE(NOAR @ Dec 8 2005, 17:12) Vieniigais, kas man laika padariissanaa patiik, ir globaalaa sasilssana. Cilvēks te ir 'nnepri4om'. Daba sarazzo vairaak CO2, kaa cilveeks to jebkad speetu. ...Turklāt varu tevi vēl iepriecināt ar to, ka, visticamāk, Latvijā nākošajos 50 gadus kļūs tikai aukstāk un vējaināk, nevis siltāk - dažus mēnešus atpakaļ ienāca dati, ka Grenlandes ledus kusšana iepludina Atlantijas okeānā tik daudz svaiga un vēsa ūdens, ka tas draud pārtraukt silto Gofstream straumi, kas ir vienīgais, kas padara Eiropu siltāku nekā Kanādu. Šis pārtraukums ar ļoti lielu varbūtību arī izraisīs pāragru ledus laikmetu, kura gadījumā visa Eiropa tiks pārklāta ar vairākus desmitus metru biezu ledus slāni uz dažiem simtiem gadu, līdz Golfstreams atjaunosies. Šogad, salīdzinot ar pagājušo gadu, Golfstream ātrums kritās par gandrīz 20% (pēdējos 40 gadus viņš svārstijās ~1-3% robežās). Vēl joprojām gribas globalo sasilšanu? Nu neuztur tacc viena Golfa straume visu to siltuma padariissanu. Jaa, te klluus aukstaaks, bet ledus laikmets gan neiastaasies, jo veel tacc pastaavees globaalaa sasilssana. -------------------- (\__/)-( \_/ )--(\_/)
(O.o )-(^_~)--(o o) (> < )-(>..<)<( ' *)>join the bunny army Copy bunnys into your signature to help them on ther way to galaxie domination! |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
QUOTE(NOAR @ Dec 9 2005, 13:41) ... Es vienmeer izlasu visu topiku, lai saprastu, par ko vispaar runa, un kas jau izrunaats. Par idiotu sevi neuzskatu (kurss tad uzskata), bet globaalo sasilssanu atbalstu tikai taadeell, ka tas nav kaitiigi (peec idejas dinozauriem tas meteoriits arii nepatika, bet mums un kaa veel!) un ir dabisks process. Un ja cilveeki nespeej pielaagoties kaut kaadam nieka siltuminnam, tad i nav pelniijussi dziivot tiiraa dabaa. Un ja tu runaaji par dabas piesaarnnossanu vispaar, tad es tacc neestmu par dabas piesaarnnossanu kaa taadu, man vienkaarssi patiik globaalaa sasilssana. Un vispaar zallie ir lloti konservatiivi - nu un kas ka viss mainaas - un ja nu uz labu? ... Nu neuztur tacc viena Golfa straume visu to siltuma padariissanu. Jaa, te klluus aukstaaks, bet ledus laikmets gan neiastaasies, jo veel tacc pastaavees globaalaa sasilssana. vai threads anime fanu topicaa ir izsmeljosha informaacija klimatologjijaa? vai tu kaadreiz tieshaam esi kaut vai populaarzinaatniskos darbos lasiijis par globaalaas sasilshanas tempu akseleraaciju peedeejos, industriaalajos gados? vai kaut paaris ne dzeltenaas preses rakstus par triviaaliem sleedzieniem kas izriet no shiis sasilshanas? par to pashu golfa straumes noziimiigumu? "knjigu njechital no mnjenjie imeju" <g> |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 21:50 |