![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Man ar māsu ir tāds paradums. Pirmo dienu, kad ir sniegs mēs nosvinam. Un es tā iedomājos varbūt mēs visi varētu te iepostot dažas savas bērnības fotogrāfijas ar sniegu, jo bērnībā vairākums sniega dienās tik tiešām uzvedās kā svētkos. Nu vismaz es noteikti.
![]() Es un manas māsas. (Es esmu tā ar to sarkano cepurīti) P.S. Ja nu kautkādā mistiskā gadījumā šāds topiks jau pastāv, tad dzēsiet ārā. -------------------- |
![]() ![]() |
misty_moonlight |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 70 Joined: 29-March 05 From: Riga ![]() |
Trakie cilveeki!!! Kaa jums var nepatikt ziema...
Ziemaa tak ir tik jauki, kad aaraa ir lielas kupenas un lielaam puukaam kriit sniegs - tad ir viss taads balts un patiikams klusums. Tikai prasaas kaadu piku kauju un sniegaviiru uzripinaat... Mans vecaisteevs paarceljoties uz Austraaliju esot tecis, ka tur pietruukst tikai viena - ziemas! Un vispaar galvenais atrast sev kaadu nodarbi ziemaa, ko ar draugiem var dariit... Vienalga slidot, sleepot... Es bez kalna un deelja vairs nedziivoju un gaidu sezonu ![]() ![]() Priecaajieties, ka mums daba devusi taadu daudzveidiibu... vasaraa brauc uz juurmalu un peldies, bet ziemaa priecaajies par sniegu. Dienvidnieki par to muus meedz apskaust U know... Un vispaar, ja reiz topiks par beerniibas bildeem un sniegu... Sorr, ka bilde taada tumsha, bet no negatiiva skaneeta... ![]() -------------------- --==> misty (ミスチ) <==--
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 21:46 |