![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Mēs bieži lietojam šo vārdu kā terminu, lai nievājoši izteikties par citiem cilvēkiem, bet man te pēkšņi sagribējās uzzināt, ko jūs ar to saprotat.. Kur ir robeža starp pokemonu/normālu cilvēku/otaku?
Man te tikko vienā fourmā nosauca par pokemonu, jo es paziņoju, ka man nepatīk Kurbijkurne. Smējos ļooooooti ilgi. Un padomāju - goddamnit - a ja nu es tomēr tiešām esmu pokemons, pati to neapzinoties? -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Blackout |
![]()
|
![]() Gimme More ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 294 Joined: 4-November 05 From: Riga ![]() |
Mani skolā visi saukā par pokemonu -.-+ Tikai tāpēc, ka viņu debīlais prāts nezin, kas ir anime.. Visi domā ka tie ir tikai pokemoni, tā kā jau daudziem pokemoni ir pieriebušies, mani tā visu laiku saukā... Bet man ir vienalga, jo pokemoni taču arī ir anime. Un es neatteikšos tos skatīties.
![]() -------------------- ![]() |
sipps |
![]()
|
Unregistered ![]() |
QUOTE(Tsukama @ Dec 10 2005, 11:57) Mani skolā visi saukā par pokemonu -.-+ Tikai tāpēc, ka viņu debīlais prāts nezin, kas ir anime.. Visi domā ka tie ir tikai pokemoni, tā kā jau daudziem pokemoni ir pieriebušies, mani tā visu laiku saukā... Bet man ir vienalga, jo pokemoni taču arī ir anime. Un es neatteikšos tos skatīties. ![]() es gan nesapsapratu kada sakara tu to visu pateici un kam visar tas bija vajadzigs? tad nemaz nebrinos ka skola visi tevi sauc par pokemonu jo vienigais ko tu vai izdarit ir atnakt un pazeloties foruma QUOTE(sipps @ Dec 10 2005, 11:26) Ja homo urla pastāvēšana ir atkarīga no homo sapiens labklājības un ķermeniskām lietām, tad homo poke ir atkarīgi no homo sapiens uzmanības un to izdzīvošanu smagi var traumēt uzmanības trūkums. |
Blackout |
![]()
|
![]() Gimme More ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 294 Joined: 4-November 05 From: Riga ![]() |
QUOTE es gan nesapsapratu kada sakara tu to visu pateici un kam visar tas bija vajadzigs? tad nemaz nebrinos ka skola visi tevi sauc par pokemonu jo vienigais ko tu vai izdarit ir atnakt un pazeloties foruma Nu bet, lieta ir par pokemoniem. Kā es redzu, te nemaz neiet runa burtiski par pokemoniem. Pažēloties. A ko citu? Tā ir vienkār$i izsmie$ana uz anime faniem. Ir cilvēki, kuri uzskata, ka anime "parit mozgi" ... >_> nu ja viņiem tā liekas, tad vismaz kāpēc ir jāsaukā par pokemoniem................. -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 July 2025 - 20:53 |