kur maaciities, kur iemācīties japāņu valodu |
kur maaciities, kur iemācīties japāņu valodu |
sasuke321 |
Apr 15 2005, 00:49
|
Samurai Group: Chuunin Posts: 86 Joined: 5-November 04 |
Kur rigaa var iet maaciities japaannu valodu????????????
-------------------- Life is given to every fool
but the power to take life only to the chosen ones. |
Yanka_ronin |
Dec 10 2005, 21:33
|
Shishaku Group: Chuunin Posts: 345 Joined: 9-October 04 From: Liepāja |
QUOTE(Faplo @ Dec 10 2005, 00:17) Pagooglojot dažas stundas neko jēdzīgu par Rīgas kultūras vidusskolu neatradu. Tāpēc man radās pāris jautājumi kautvai tīri intereses pēc. Tad nu lūk: 1. Par iestāšano videjo atzīmi un tādām lietām piem cik grūti iestāties gribētos dzirdēt 2. Ja iestājies tad 10 klasē sak no pašiem pamatiem? Vai arī viņi to apgūst tur jau no 6. klases or so? 3. Tiem kuri tur mācās gribētos uzzināt piemērām cik iemācas (kādu apjomu, lietas tīri tā piemērām iemācas hiragana katakana paris kanji un ap 200 vardiem + gramatikas sākumu.)pirmā semestra laikā 10. klasē? Tad laikam pagaidām viss ko gribas zināt. Jau iepriekš paldies. Taax, 1. min. vid. atziime vispaar ir 6.5, atsevishkos priekshmetos 6, valodaas-7. ja kaadaa priekshmetaa zemaaka, jaliek iestaajeksaamens- radoshais domraksts. Cispaar visa skola ir balstiita uz radosho darbiibu. 2. Jaa, 10 klasee jap. val. tiek maaciits no pashiem pamatiem. tiek apguuta jau saakumskolaa, bet 10. klasee maaca no pamatiem. 3. Tagad, cik esmu skaitiijis, vaardu kraajums vareetu buut divtik, cik tu mineeji. Protams, ir iemaaciita kana, un arii diezgan daudz gramatikas (vispaar vairaak, kaa biju domaajis). Kanji pagaidaam veel taa iisti nemaaca, bet var iemaaciities pats, kaa es |
Lo-Fi Version | Time is now: 1 November 2024 - 01:53 |