![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Ir tāda lieta, kadaudz mani uzskata par nenormālu, dēļ tam ka es ticu tam, kam citi netic.es gribētu zināt kam tu tici un kam vari noticēt un kāda ir tava atieksme pret cilvēku, kas nav tāds kā tu. Es gribu zināt vai man ir jāārstējas, jo es redzu pārāk daudz. Un tas ir tik grūti, ja kāds tevi atstumj tikai tapēc, ka esi savādāka. Es esmu tik apjukusi, jo ir tik grūti neticēt tam ko tu redzi, es esmu neziņā,vai tiešām neviens mani nevar saprast. Ja netici nekam no minētā tad pasaki kam tu tici
-------------------- |
![]() ![]() |
NOAR |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 87 Joined: 22-November 05 From: Latvia ![]() |
Es neticu nekam, un ar nekam es domaaju tiessaam neko, sevi ieskaitot. Ja man kaut kam jaatic, tad tam jaapakllaujas manai loggikai. Agraak uzskatiiju ka ticu zinaatnei, bet kad atklaaju, ka pusi dabasziniibu likumus varu apgaast (patiesiibaa - cilveeku teorijas, kas tiek uztvertas par likumiem (tie cilveeki ir tik slinki - visu meeggina uztaisiit tik vienkaarssu)), paarstaaju ticeet. Reiz sensenos laikos ticeeju kristietiibas dievam, bet ka man vienreiz meegginaaja izdziit deemonus..., tuuliit atmetu. Un tagat saaku ticeet lloti gudram dievam, kuram, pilniigi iespeejams, par cilveekiem ir nospllaities (peec idejas - mees tacc, iespeejams, neesam vieniigie visumaa - un kaapeec vinnam jaapaliidz tiessi mums), vai arii viss ssis (viss, kas notiek ar cilveekiem) ir vislabaakais (visaatraakais, vismazaak varmaaciigaakais (lai cik jociigi tas izliktos, jo kas zin - varbuut, ja nebuutu bijis 2. pas. karss, tad cilveeki, nedaudz veelaak, buutu uztaisiijussi taadu karu, ka nekas paari nepaliktu), vai veel kaa labaakais) veids, kaa tikt liidz kaadam, vinnam vien zinaamam meerkkim. Tikpat labi vareetu buut liidziigi kaa '13. staavs'.
vvs saak likties, ka juudzos nost. AA, gandriiz aizmirsu - kameer mani nesaak maaciit dziivot, pret citiem esmu sameeraa iecietiigs. -------------------- (\__/)-( \_/ )--(\_/)
(O.o )-(^_~)--(o o) (> < )-(>..<)<( ' *)>join the bunny army Copy bunnys into your signature to help them on ther way to galaxie domination! |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 18:10 |