![]() |
![]() |
Tigra2 |
![]() ![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Te tiek veidots jauns anime projekts. Pilnīgi nopietni un bez atkāpšanās.
Cilvēki, kas ir iesaistījušies. 1. Tigra2 - scenārists 2. Lastguru - konsultants(ar intuīciju) 3. Delicatty - zīmētājs Gaita: 1.Uzraksta Scenāriju 2.Izveido charus. 3.Dabon režisoru 4.Viss tiek zīmēts. 5.Pievieno vizuālos efektus 6.Ierunā 7.Pievieno skaņu efektus. 8.Visu savieno 9.Pielabo kļūdas 10.Kritiķi izkritizē. 11.Vēreiz pielabojam kļūdas 12.Ja labi, tad iespējams varam kaut ko iesākt ar šo projektu. Story, totāli condensed Meitene aizbrauc uz laukiem svinēt Jāņus. Satiekas ar savu māsīcu un tjipa-raganu vecmāmiņu. Vecmāmiņa izstāsta leģendu. Meitene to neuztver īpaši nopietni. (kā interesantu stāstu) Jāņu vakarā sader ar savu māsīcu un iet uz mežu papardes ziedu meklēt. Un tad sāk piepildīties leģenda... Viņa satiek nolādētu puisi - vilku. Viņu vajā bariņš jodu, lietuvēnu un tamlīdzīgu mošķu. Un bonusā visam viņa atrod papardes ziedu. Tas nav ne Echi, ne Hentai, ne yaoi, ne shounen ai (vismaz ne starp galvenajiem varoņiem) -------------------- |
![]() ![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
pssst, es te biš gribēju pastāstīt kas notiika ar iepriekšējo projektu, lai jūs zinat ar ko rēķināties.
Tātad, pirmkārt, mums viss sākās daudz nopietnāk neka jums, jo mēs zinājām ar ko sākt, un konkrēti orientējāmies kam jābūt. Un tad sākās problēmas. Jo nevarēja nonākt pie viena viedokļa čaros, nebija telpu zīmēšanai kopā, nebija scenārija, o kura varētu konkrēti uztaisīt filmu, bija labs stāsts, bet bija vajadzīgs pārāk liels darbs, lai to pāveidot ( sorry, my bad, to vajadzēja darīt man, bet biju pa slinku) . Nākamā lielākā problēma bija paši zīmētāj. To vienkāršinebijapietiekoši. Cik es skaitīju 5 minūtēm minimālais ir 9 000 zīmējumu. Un sorry, viens cilvēks to nevar izdarīt, ir vajadzīga grupa- charu zīmētāji, backgrounds, krāsas utt. Iespējam ka lietai tika pieiets no pārāk saražģīta leņķa un tāpēc visi padevās. Bet nu -karogu jums rokās, tapiniet. Es varu kādu čaru iemest uzskicētu, tikai ma kknkrētāk vajadzētu zināt sīkumus- stilu animācijai, stilu drēbēm, utt. -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 15:00 |