![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Mēs bieži lietojam šo vārdu kā terminu, lai nievājoši izteikties par citiem cilvēkiem, bet man te pēkšņi sagribējās uzzināt, ko jūs ar to saprotat.. Kur ir robeža starp pokemonu/normālu cilvēku/otaku?
Man te tikko vienā fourmā nosauca par pokemonu, jo es paziņoju, ka man nepatīk Kurbijkurne. Smējos ļooooooti ilgi. Un padomāju - goddamnit - a ja nu es tomēr tiešām esmu pokemons, pati to neapzinoties? -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Blackout |
![]()
|
![]() Gimme More ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 294 Joined: 4-November 05 From: Riga ![]() |
Nu bet.. Miiljie cilveeki.. Kaapeec tad nevar izmantot miikstinaajuma vai garumziimes? Nee softa man nekaada nav. Vienkaar$i esmu pieradis likt SH vietaa $ ... >_> kas tad tur ir. ŠŠŠ š š - nu nav nekaada softa... Bez garumziimeem un miikstinaajuma ziimeem ir vienkaarshi aatraak uzrakstiit.... >_> Ir arii vaardi kurus vareetu nesaprast neliekot taas miikstinaajuma vai garumziimes. .... Neteiksim piemeeru!.... Nu bet ja esmu pokemons, kas tad tur taads ir? topiks jau arii iet par to, vai es vai tu esi pokemons??? nu taadad esmu! Jau sen biju sapnjojis buut par taadu, tikai tas nekad nerealizeesies. Vairaak gribeetos buut kakjveidiigais pokemons...
![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 July 2025 - 20:22 |