![]() |
![]() |
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
Ok, es tagad izdomaaju, ka buutu jautri, ja otaku saita iemiitnieki, uzziimeetu sevi un mestu shinii topikaa. Vareesim kopaa pasmieties 'n' stuff
![]() Luuk es, tikai sanaacu paaraak smuks ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
hmm, pāris ieteikumi.
Pirmkārt ja tas ir zīmuļzīmējums, tad netaisi tik lielu kontrastu, kad skanē, viņš arī ar zīmuli zīmēts jauki izskatīies ( points to ones one other page). Un vēl, kad zīmē ar palīglīnijām ( un tas ir mans ftish, sorry, es viņas tāpēc nekad nedzēšu) tad zīmē viņas tā, lai viņas nav tumšākas par pamatlīniju. Un vēl.. galva nav apaļa, tas taču bija tas ar ko tu sāki ne? Ar ovāju. Nu tātad, pastāv vēl tāda lieta ka vaibsti, vaigi, un vispār sejas forma arī. Optimālais variants anime čariem tādā gadījumā ir vai nu trīsstūri, vai nu stilizēts aplis. Un vēl- taisi bildes mazākas, tik daudz tukšas vietas paliek, var taču nogriest, lai acīs nekrīt, vai ne? -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 12:58 |