![]() |
![]() |
Tigra2 |
![]() ![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Te tiek veidots jauns anime projekts. Pilnīgi nopietni un bez atkāpšanās.
Cilvēki, kas ir iesaistījušies. 1. Tigra2 - scenārists 2. Lastguru - konsultants(ar intuīciju) 3. Delicatty - zīmētājs Gaita: 1.Uzraksta Scenāriju 2.Izveido charus. 3.Dabon režisoru 4.Viss tiek zīmēts. 5.Pievieno vizuālos efektus 6.Ierunā 7.Pievieno skaņu efektus. 8.Visu savieno 9.Pielabo kļūdas 10.Kritiķi izkritizē. 11.Vēreiz pielabojam kļūdas 12.Ja labi, tad iespējams varam kaut ko iesākt ar šo projektu. Story, totāli condensed Meitene aizbrauc uz laukiem svinēt Jāņus. Satiekas ar savu māsīcu un tjipa-raganu vecmāmiņu. Vecmāmiņa izstāsta leģendu. Meitene to neuztver īpaši nopietni. (kā interesantu stāstu) Jāņu vakarā sader ar savu māsīcu un iet uz mežu papardes ziedu meklēt. Un tad sāk piepildīties leģenda... Viņa satiek nolādētu puisi - vilku. Viņu vajā bariņš jodu, lietuvēnu un tamlīdzīgu mošķu. Un bonusā visam viņa atrod papardes ziedu. Tas nav ne Echi, ne Hentai, ne yaoi, ne shounen ai (vismaz ne starp galvenajiem varoņiem) -------------------- |
![]() ![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Ja kaadam ir videokamera, es piesakos buut par scenaaristu, rezhisoru, operatoru, komponistu, montieri, ko vien vajag gandriiz jebkam, kas netiek idealizeets! Ideaalaa gadiijumaa buutu visi no taa... Bet ja kaadam ir kamera ko vinjsh ir gatavs aizlieneet (taatad buut producents) vai piedaliities arii filmas tapshanaa (taatad buut vismaz izpildiitaaj-producents (executive producer))!
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 14:48 |