![]() |
![]() |
Shaisuke |
![]()
|
![]() shinigami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 685 Joined: 3-January 05 From: LV ![]() |
That's right....
Izmaksas - 1,20ls ceļam 1ls par tusu. Vieniigaa probleema - es 22.12 braucu prom liidz 28.12 un man nav laika neko organizeet.... Piesakaas cilveeki, kas veelas ar to izpaliidzeet ![]() ~BN~ -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
aivvv |
![]()
|
![]() weirdo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 505 Joined: 18-September 04 From: patiess pokemonu pavelnieks un kurbijkurnes fans ![]() |
hei nu kas i sannemaas nav jau kamccatka var uzspeet arii peec darba un arii atpakall uz vinnu
vai tas nebuutu viens labs pasaakusm starp ziemassveetkiem un jaunogadu ![]() un animes ak ar jums jaapaskataas kopiigi un go jaauzspeelee aa pareiz tvisters taapat arii apdaavinaaties dereetu un pirtii ieiet kur gan juus veel dabuutu briivu pirti ssajaa laikaa ???? saorganizeeties jau ar nav gruuti visi pagaajusso reizi pieraadiija ka ir lieliski organizatori.... es domaaju ka jaaizmanto iespeeja ja taada ir -------------------- ![]() best anime ever ;) nedraazies pa labi un pa kreisi ja nespeej ar to sadziivot... miili savu dibenu un vinnss miilees tevi un tas nekas ka mans dibens vienalga ir smukaaks par taveejo he he |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 22:20 |